Position: hotel888 > hjerte >

hvordan man kan undgå at blive ringorm

   Ringorm er en svampeinfektion i huden . Det er egentlig ikke forårsaget af en orm på alle , men det får sit navn fra sin ring-lignende udseende . Det forårsager røde ringe med bleg centre på huden . Det er meget kløende
1 .
Hvis det er muligt , undgå kontakt med smittede mennesker og kæledyr . Det er ikke muligt altid at vide, hvis nogen er smittet , og nogle gange kan du have kontakt med nogen alligevel , men undgå kontakt , når du kan . Du er nødt til rent faktisk at røre det inficerede område på deres hud eller røre ting, der har været i kontakt med det inficerede område med henblik på at fange ringorm fra nogen . Du kan ikke få det bare fra at være i samme rum med dem eller sådan noget .
2 .
ikke dele personlige genstande som hatte , hårbørster og håndklæder med andre mennesker , især folk , du ikke kender godt . Ringorm er almindeligt spredes af den slags poster .

3 .
Hold fælles områder som fitnesscentre , omklædningsrum , og fælles bad rene . Ringorm er ofte spredt i varme , fugtige miljøer som disse . Brusere og omklædningsrum gulve skal rengøres regelmæssigt med blegemiddel og vand eller anden desinfektionsmiddel .
4 .
Wear " shower sko " , når du bruger offentlige brusere , ligesom på fitnesscentre eller swimmingpools . Ringorm er ofte spredt i varme , fugtige miljøer som disse , og det er mest sandsynligt, at komme i kontakt med dine fødder . En ringorm infektion i fødderne er bedst kendt som fodsvamp .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------