Position: hotel888 > hjerte >

hvordan man kan undvige almindelig forkølelse

   Almindelig forkølelse er så let at fange , at millioner af mennesker lider hvert år . I år forsøger at undvige fange denne modbydelige sygdom . Med et par forebyggende skridt , er det måske vil ud at køre dig i år
1 .
Undgå stressede situationer . Når din krop belaster under vægten af alle de påvirkninger din daglige liv bringe , kan det medføre, at du foretage forkerte valg , der fører dig at fange en forkølelse. Må ikke lade dig blive kørt ned af stress enten . Opbrugt organer kan ikke bekæmpe forkølelser ud så let .
2 .
Sleep mindst syv til otte timer hver nat . Igen , over-arbejdede organer kan ikke passe godt på sig selv .

3 .
Make love mindst to gange om ugen. Sex producerer høje niveauer af en nøgle antistof , der kan kæmpe mod kulde bakterier .
4 .
Vask ofte , især hvis du er nødt til at ryste hænder med mennesker . Carry hånd sanitizer med dig i en lomme eller taske , og bruger den ofte . Overvej at tilføje en lille beholder med servietter til telefon , gemme vogne og dørhåndtag . Den nemmeste måde at bekæmpe bakterier , er at undgå dem .
5 .

Hold din krop stærk ved at spise en sund kost og ved at drikke masser af vand . Føj C-vitamin til din kost i den kolde årstid for et ekstra løft .
6 .
undgå, at folk dig, at du ved, har forkølelse . Igen , kan undgåelse være et centralt element i springer ud på almindelig forkølelse sæson i år . Pas godt på dig selv og du kan have en kold-fri år . Det er nemmere end du måske tror !
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------