Position: hotel888 > hjerte >

hvordan man skal behandle med statin muskelsmerter og svaghed

   Mange mennesker tager statin medicin til at sænke deres kolesteroltal . Desværre tager statiner kan medføre muskelsmerter og svaghed i et lille antal mennesker . Her er hvordan man skal behandle med statin muskelsmerter
en .
Din læge kan prøve at sænke den medicin dosis , der kan reducere symptomerne på statin myopati , eller du kan blive flyttet over til et andet statin stof . Nogle statin medicin-såsom fluvastatin og pravastatin-er mindre tilbøjelige til at forårsage statin muskelsmerter og kan være en bedre løsning for nogle mennesker . Tal med din læge om denne mulighed .
2 .
Tal med din læge om at skifte over til en anden medicin , der ikke er i statin familien . Kolesterolsænkende lægemidler såsom Zetia at sænke kolesteroltallet ved at blokere optagelsen af kolesterol fra tarmen er en mulighed . Andre ikke-statin medicin , der sænker kolesteroltallet omfatter fibrater , bindende harpiks , og den naturlige B-vitamintilskud niacin . Selv niacin er et naturligt supplement , bør det kun bruges under en læges opmærksomhed, da det kan have bivirkninger som f. eks forhøjede leverenzymer , der skal overvåges .

3 .
Nogle undersøgelser har vist, at den naturlige supplement coenzym Q10 , mens statiner forhindrer muskelsmerter og muskelsvaghed . Coenzym Q10 kan købes hos de fleste vitamin leverandører og er som regel godt tolereret. Det kan forårsage mild maveproblemer og søvnløshed hos nogle mennesker . Tal med din læge, før du starter dette.
4 .
Vær sikker på at du får nok D-vitamin ved at have dit blod niveau kontrolleres. D-vitaminmangel kan forårsage muskelsvaghed . Tal med din læge om at få en D-vitamin niveau kontrolleres for at sikre, at du ikke mangelfuld .
5 .

Tal med din læge . I de fleste tilfælde , er symptomerne af statin myopati ikke alvorlige og er mere af en plage end en trussel mod sundheden , men i et lille antal mennesker vil udvikle en livstruende tilstand, der kaldes rhabdomyolyse hvor muskelvæv pauser og skader på nyrerne . Den sjældne , men alvorlige tilstand af rhabdomyolyse kan diagnosticeres ved at kontrollere en CPK -niveau gennem en blodprøve . Det er derfor, det er vigtigt at fortælle Deres læge om alle muskler ubehag oplevet mens et statin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------