Position: hotel888 > hjerte >

narkotikabehandling i fængsler , der fungerer

   Residential behandling er den bedste løsning for inddrivelse til rådighed for indsatte i fængsel , men vellykket inddrivelse er betinget af, at indsatte er rede til fortsat behandling ved overgang

Du skal bruge:
Yourself
. . Åbent sind

BOP Indstillinger


Ifølge Federal Bureau of Fængsler , er tre typer af medicinsk behandling , der tilbydes i deres anlæg . stofmisbrug uddannelse , ikke-beboelse behandling af stofmisbrugere og en beboelse stofmisbrug program ( RDAP ) .

RDAP


Den RDAP er den mest intensive af fængslet narkotikabehandling programmer og er til rådighed for de indsatte inden for 36 måneder efter deres løsladelse . Det huser deltagere adskilt fra andre indsatte og kræver , at de gennemfører en 9 måneder , 500 timer planen .

Efterbehandling Rådgivning


Alle fængsel behandling programmer kræver efterbehandling rådgivning for indsatte efter endt behandling . Efterbehandling rådgivning består af en time om måneden i en gruppe eller individuel rådgivning session i mindst et år , eller indtil den indsatte udgivelse .

Overvejelser

Fortsat pleje på frigivelse er den sande målestok for effektiviteten af de in- fængslet narkotika inddrivelse programmer . Kun 20 procent af frigivne indsatte rapporterer at have modtaget en sådan behandling i deres første seks måneder af genindtastning .

opfølgende behandling

Løsladt indsatte kan fortsætte enten uafhængige 12-trins programmer eller midlertidige tjenesteydelser ( TS ) , der tilbydes af BOP . TS tilbydes til indsatte , der kommer ind halvvejs huse på deres løsladelse . Retskendelser for prøveløsladelse og prøvetid frigivelse kan også mandat behandling ved løsladelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------