Position: hotel888 > hjerte >

psykologi migræne

   Psykologiske faktorer har ikke vist sig at forårsage migræne i sig selv , men kan bidrage til virkningerne af denne kroniske , svær hovedpine smerter . Psykologiske behandlinger relateret til migræne omfatter begrænsning frygt for migræneanfald samt behandle de angst og depression produceret af selve sygdommen

Betydning


Psykologisk behandling af angst og depression er nyttige i forsikring patienter overholde deres migræne medicinske behandlinger . Psykologiske undersøgelser er værdifulde for forståelsen af livskvaliteten og beslutningsprocessen i migræne patienter .

funktioner


Stress har vist sig at være relateret til udbrud af migræne , men stresspåvirkninger, normalt kommer flere dage før migræne begynder .

årsagers


Migræne kan udløses af mange faktorer , såsom hormonelle forandringer hos kvinder , visse fødevarer ( såsom alkohol , koffein og MSG ) , og miljømæssige stimuli såsom lysene .

Overvejelser

Depression kan være en faktor i migræne . Migræne ramte er mere tilbøjelige til at udvikle svær depression end folk , der ikke lider af hovedpine , og folk med depression er mere tilbøjelige til at udvikle migræne .

Forebyggelse /Solution

Biofeedback og uddannelse i afspændingsteknikker har bevist værdifulde i behandling hyppig migræne sammen med angsten patienter føler grund frygte migræneanfald . Der er ingen kendt kur mod migræne , men egentlig medicin kombineret med ændringer i livsstilen kan gøre en forskel i livskvaliteten for migræne ramte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------