Position: sygdoms > hjerte >

elfenben sæbe & uro i benene

   Ifølge National Institute of Neurologiske og Stroke ( NINDS ) , Restless Leg Syndrome ( RLS ) er en neurologisk lidelse , der forårsager fornemmelser i benene og kan forstyrre søvnen . Nogle mennesker behandler denne lidelse sig selv ved at glide en bar af Ivory sæbe inde i deres lagner

Årsager til RLS


Årsagerne til RLS er ukendt , men omkring halvdelen af tilfældene forekommer i familier foreslå en genetiske træk , ifølge NINDS . Forskere har også knyttet RLS til andre faktorer , der omfatter , men er ikke begrænset til , anæmi , diabetes , graviditet og nogle receptpligtig medicin .

Ivory Soap Connection


Der er mange accepterede medicinske behandlinger for RLS . Dog er en usædvanlig behandling ansat seniorer i hele landet . Ifølge Patty af Grandmas-wisdom. com , at placere en bar af Ivory sæbe inde i lagner i nærheden af benene ser ud til at afskrække symptomerne på RLS .

Patient Insight


Mrs Jeanne Beggy og venner i det sydvestlige Pennsylvania har brugt Ivory sæbe til behandling af RLS i mere end et årti . Ingen af disse kvinder minder hvor ideen kom fra , men hver sværger ved det . Vidnesbyrd om effektiviteten af denne retsmiddel er på internettet diskussionsforummer.

Producent Insight

En Ivory repræsentant , spurgte om RLS behandling , skrev , " Folk har ofte fortælle os om det usædvanlige anvendelser , de har fundet for [ vores produkter ] . . . selv om vi ikke kan fremme denne type af brug af produktet. . . . Vores produkt vil gøre , hvad vi har designet den til at gøre . Disse er de eneste brug, vi kan kyndig anbefale . "

Ekspert Insight

RLS og dens symptomer kan vise andre alvorlige lidelser . Personer, der mener, at de lider af disse symptomer er opfordres til at søge råd hos en læge , uanset om de bruger Ivory sæbe metode eller ej.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------