Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man behandler Werner ’s syndrom

   Hvis du eller nogen du elsker er blevet diagnosticeret med Werner 's syndrom , er du sandsynligvis spekulerer på, hvad behandlinger vil forbedre livskvaliteten . Da Werner 's syndrom i øjeblikket ikke har en kur , forbedre livskvaliteten kan være den eneste mulighed, for den aktuelle tid
1 .
Heart overvågning er vigtig . Siden Werner 's syndrom tidligt alder , ofte som det forårsager hjertesygdomme og hjerteanfald , så overvågning af hjertet kan gøre en enorm forskel i ordentlig hjertet pleje , som kan forbedre den generelle livskvalitet .
2 .
Få regelmæssige check- ups fra lægen . Dette vil spotte potentielle livstruende problemer i forbindelse med Werner syndrom tidligt , især i tilfælde af kræft . Husk på, at tidlig påvisning af ting som kræft kan være forskellen mellem at overleve og dø , så få regelmæssig check- ups kan gøre en enorm forskel .

3 .
Tal med en ernæringsekspert . Korrekt ernæring kan hjælpe med at forbedre livskvalitet , især da der sikrer, at du spiser den rigtige mad kan bidrage til at forbedre hjerte sundhed og forebygge visse kræftformer . Tager mange forebyggende foranstaltninger som muligt kan forbedre livskvalitet.
4 .
Tal med din læge om nye behandlingsmuligheder. Hvert år er der nye fremskridt , der gøres i medicin . Sørg for at holde opdateret i behandling af Werner 's syndrom . Forskning kan komme op med nye måder at forbedre livskvalitet og måske en dag komme op med noget , der kan kurere årsagen til for tidlig aldring , eller kan forsinke en for tidlig ældning . Nye fremskridt er altid gøres , så hold updated !
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------