Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man behandler en urinvejsinfektion med UTI retsmidler

  Ønsker du at behandle en urinvejsinfektion ved at forsøge traditionelle urinvejsinfektioner retsmidler .
Det er ganske let at behandle urinvejsinfektioner ved hjælp af særlige saft og ved hjælp af andre UTI afhjælpe produkter , at Dr. ikke behøver at ordinere .
1
til behandling af en blære infektion , drikke tranebær juice : Sørg for at du altid har nogle usødede Cranberry juice på hånden . Dette vil skylle ud af din urinvejsinfektioner meget hurtigt . Det virker ofte inden for 30 minutter til 1 time, hvis du drikker mindst to kopper tranebærsaft
to
At behandle en urinvejsinfektion, bruger Apple Cider Eddike : . Det kan smage en lidt sjovt for dig , eller endda sur , men det er bedre end at have ekstrem smerte . Tilføje to spiseskefulde til din glas 8 ounce vand . Det vil hurtigt dræbe alle de bakterier og pleje din krop tilbage til sundhed .

3 .
Mere UTI retsmidler betyder ophold hydreret . Ved at drikke masser af vand , kan du skylle bakterierne fra dit system og hydrat kroppen . Husk , en urinvejsinfektion er fra bakterier og kim-så vandet fungerer som en flod til at skylle alle de dårlige ting ud og forhindre dette i at ske igen
4
Bliv sukker fri . : For et par dage for at have denne infektion , skal du holde sig væk fra enhver form for slik , der kan gøre din situation værre . Spis ikke tærter , chokolade , eller noget is . Dette omfatter også enhver form for sød saft . Det eneste sukker , der er okay er naturligt sukker fra frugt . Du kan følge mange UTI retsmidler , men de virker ikke, medmindre du holde dig fra sukker stoffer .
5

fremtidige forebyggende : . I stedet for at forsøge at behandle en urinvejsinfektion , så prøv at forhindre dem ! Den bedste ting at gøre , så du ikke har denne smertefulde erfaring igen, er at gøre naturligt smoothies lavet af blåbær , sorte bær , ville enhver form for bær gøre bøde . Sørg også for at tilføje en spiseskefuld eddike til dit vand hver anden dag , og at skulle gøre det .

gode råd og advarsler


 • At behandle en urinvejsinfektion , drikke usødet tranebærsaft ! Det virker vidundere , og det er hurtigt .
 • flere UTI retsmidler , spørg Dr. til råds , hvis du ikke er tilgængelige for medicin .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------