Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan afgøre om du er klar til at stoppe med at ryge

   Du har hørt en million gange , at rygning er skadeligt for dit helbred og helbredet for dem omkring dig . Center for Disease Control og Forebyggelse vurderer , at omkring 443. 000 mennesker dør af rygning om året . Det er en ud af hver fem dødsfald ! Vidste du , at flere mennesker dør af tobak end fra alle tilfælde af HIV , ulovlig brug af narkotika , alkohol misbrug , bilulykker , selvmord og mord kombineres? Rygning skader dit repertoire system , giver lungekræft , og frarøver din krop for ilt ved at erstatte den med giftstoffer som kulilte . Men selv efter at have hørt disse statistikker , folk stadig har en hørt tid på at finde motivationen til at stoppe med at ryge . Det er en hård kamp , der kræver mange måneder og ofte års afholdenhed fra rygning og skære ned . Det er en lang rejse, du skal være forberedt på . Hvis du prøver at hoppe ind og gå kold tyrker uden at forberede dig selv , er du på vej til fiasko og føle endnu værre om dine rygevaner . Hvis du er klar til at foretage denne ændring for dig selv og de mennesker du elsker , så sørg for du har gjort alle de nedenstående trin.
1 .
Sørg for at du har social støtte . Du kan søge efter lokale rygestophold i dit område . Prøv udkig efter en støttegruppe , kan du gå til mindst ¨¦n gang om ugen , måske på din by 's hospital eller endda en støttegruppe online . Nederst på denne side kan du finde nogle links til gode online support grupper for dem, der ønsker at holde op med at ryge. Der er newbie 's , der er på den samme side, som du , folk der har prøvet at holde op og ikke flere gange , og så er der veteraner der har overvundet deres afhængighed , og ønsker at hjælpe dig lykkes så godt. Undervurder aldrig kraften af social støtte , selvom det er bare et online forum . Det kan gøre forskellen mellem at give op og skubbe på via de hårdeste tider .
2 .
Gør dette for dig ! Hvis nogen ellers er presser dig til at stoppe med at ryge , så fortæl dem du værdsætter deres bekymring , men at du skal være klar dig selv og det er kun en beslutning, du kan gøre . Det er ikke ret til nogen anden til at tugte dig , fordi du ryger og vil ikke holde op . Selv hvis de har overvundet rygning og forventer at du indse, at forskellige mennesker er berørt af tobak forskelligt . Nogle mennesker har lettere ved at holde op end andre . Det er ikke en mangel på viljestyrke eller god karakter fra din side . Det er simpelthen jeres biologi , og du aldrig ønsket at være i en situation som denne . Ingen bevidst vælger at være afhængig af rygning .

3 .
Brug hjælpemidler til at starte med . Selvom nogle mennesker vælger at stoppe med at ryge kold tyrker ( uden nogen form for nikotin plaster eller p-piller) , kan du finde disse ting nyttige , selvom nogle mennesker frygter , at de vil blive afhængige af plasteret . Hvis du bruger nikotinplastre korrekt , bør du ikke bliver afhængige , da du vil være systematisk at vænne sig til en mindre og mindre del af stoffet . Som du måske ved , nikotin er selve stoffet , som du er afhængig af . Ifølge den rygestopprogram websted fra University of Minnesota , er nikotin 3A55 gange mere potent end kokain eller morfin og omkring tusind gange mere kraftfuld end alkohol .
4 .
Har alternative metoder for at få glæde og stress frigivelse foruden tobak . At lære at dyb indånding eller bruge positive bekræftelser er nyttige for en masse mennesker , hjælpe dem med at fokusere på deres mål for at kræve tilbage deres helbred og uafhængighed fra rygning . Der er nogle praktiske positive bekræftelser skræddersyet netop til at holde op med at ryge , som du kan tjekke ud på nedenstående links .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------