Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan finde en advokat til at hjælpe dig med at få social sikring handicap

   Hvis du ikke er i stand til at arbejde på grund af et handicap , kan du ansøge om Social Security handicap . Dog får omkring 65 % af de personer , der ansøger om handicap slået ned i første omgang . Hvis du får skruet ned , kan du klage . Du behøver ikke at have en advokat med henblik på at appellere , men hvis din sag går til en høring , der har en advokat kan være meget nyttig . Hvis du ansætter en advokat til at hjælpe dig med dit handicap tilfælde , vil du ikke nødt til at betale advokat på forhånd . Den advokat vil tage din sag på en beredskabsplan grundlag , hvilket betyder advokat kun bliver udbetalt, hvis du vinder .
1 .
Du kan starte med din lokale telefonbog . Bare kig under " advokater " i de gule sider . Du vil se , at nogle advokater oplyser, at de specialiserer sig i handicap tilfælde . Du vil sandsynligvis have bedre succes, hvis du vælger en advokat med en stor erfaring med handicap sager , så det giver mening at lede efter en person, der har specialiseret sig .
2 .
Må ikke bare stole på en annonce i telefonbogen , selv om . Når du ringer til advokat til at spørge om en aftale , stille nogle spørgsmål . Find ud af hvor lang tid advokat har praktiseret , hvor mange handicap tilfælde han eller hun har gjort , og hvor mange af disse blev løst til fordel for advokat klient .

3 .
Hvis du kan tale med andre mennesker , der har brugt en advokat til at hjælpe dem med deres handicap sag . Find ud af , om deres sag blev løst i deres favør , men også finde ud af , om de kunne lide deres advokat og følte deres advokat var hjælpsomme og lydhøre over for dem . Du kan spørge en advokat , du overvejer at leje , hvis du kan snakke med nogen af hans eller hendes tidligere kunder, og du kan også finde andre mennesker , der har hyret en advokat til at hjælpe med deres handicap tilfældet i støttegrupper for mennesker med dit handicap , uanset , at handicap er .
4 .
Hvis der er en lokal organisation, som betjener folk med dit handicap , kan du være i stand til at få en henvisning til en advokat fra dem , eller de kan endog har advokater til rådighed gennem den organisation, der kan hjælpe dig . For eksempel fik en af mine venner , som har dissemineret sklerose en advokat gennem Scleroseforeningen i byen , hvor hun boede .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------