Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan forblive sund denne vinter og afværge sygdom

   Information om hvordan man kan undgå forkølelse , influenza og infektioner denne vinter sæson . Safeguard dit helbred med disse nemme tips og forslag
1 .
Beskyt dig selv mod forkølelse ved altid at vaske dine hænder , tager dagligt multivitaminer og få ordentlig hvile og motion . Folk, der ikke får nok søvn hver nat er tre gange større sandsynlighed for at udvikle en forkølelse. Målet for mindst otte timers søvn hver nat og få daglig motion i 30 minutter om dagen for at forblive sunde og styrke dit immunforsvar reaktion på forkølelse og influenza bakterier .
2 .
Ward off sinus infektioner denne vinter ved at sove med en luftfugter . Luften i dit hjem tendens til at være tørretumbler i vintermånederne, hvor rumopvarmning og ovne er konstant i brug . Tilføj nogle fugt til din luften ved hjælp af værelse luftbefugtere . Dette giver dig mulighed for at se færre tilfælde af vinteren sinus infektioner og holde din næse gratis og sund . Du kan også prøve at bruge en Neti gryde med lunkent saltvand til at rense din næse hver dag . Dette giver dine bihuler at rense og kan forebygge fremtidige infektioner .

3 .
Skær ned på urinvejsinfektioner ved at drikke et glas tranebærsaft dagligt . Denne gamle råd gælder stadig , og du kan også din anti-urin forsvar ved at spise fedtfattig yoghurt at eksponere din krop til at sunde probiotika og yoghurt kulturer . Kvinder bør altid tisse før og efter samleje for at skylle de skadelige bakterier væk fra skeden .
4 .
Undgå sure opstød symptomer denne vinter ved at lave sunde kostændringer . Hold dig væk fra de fødevarer , der forårsager dig stor ubehag som rød tomat sauce og krydret mad . Skære ned på de sene nattetimer spise og prøve at indarbejde nogle motion ind i din daglige livsstil . Hvis sure opstød fortsætter med at være et problem for dig , så spørg din læge om receptpligtig medicin , der kan bidrage til at holde symptomerne i skak .
5 .

Genoprette hurtigt fra vinter STREP hals under antibiotika som ordineret og ved aldrig at gå glip af en dosis . Mange gange folk afbryde medicinering efter symptomerne forsvinder , men for at holde din STREP i at komme tilbage , er det nødvendigt at tage hele løbet af din medicin som foreskrevet af Deres læge . Det er også en god idé at desinficere din tandbørste som STREP bakterier kan leve og avle på din børster senere reinfect dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------