Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan hjælpe et barn med progeria

   Når et barn er diagnosticeret med progeria , bliver de diagnosticeret med at have en hurtig aldring sygdom . De fleste af disse børn vil dø i en meget ung alder med den gennemsnitlige levetid er omkring 13 år . Hvis du vil hjælpe et barn med progeria , der er et par ting, du kan gøre for at hjælpe med at gøre deres liv mere tilfredsstillende
1 .
Hvis du mener, at et barn har progeria , bør du tage ham eller hende til en læge og få dem diagnosticeret så hurtigt som muligt . Tidlig påvisning kan gøre en enorm forskel i deres livskvalitet , og hvor længe de lever . Da hjertesygdomme og slagtilfælde er de hyppigste dødsårsager for børn med progeria , at få dem den nødvendige lægehjælp kan gøre en meget stor forskel .
2 .
Bliv positive . Selv om der endnu ikke er en kur for progeria , har genetisk forskning isoleret det gen , der forårsager lidelse og er begyndt at gøre enorme fremskridt i retning af at finde en kur . Der er håb om, at en kur vil blive fundet denne sjældne genetiske mutation .

3 .
Lyt til lægens forslag. Din læge vil vide de bedste ting , du kan gøre for et barn med progeria , herunder deres kost . Hvis du er i tvivl om noget mad , så spørg din læge . Du kan endda få en ernæringsekspert til at give råd, men sørg for , at du spørger din læge om eventuelle råd fra en ernæringsekspert .
4 .
Hvis du ikke kender nogen børn med progeria , Du kan stadig hjælpe dem ved at gøre donationer til progeria forskning . For at finde ud af om steder, som du kan donere , bør du kigge online , eller du kan spørge en læge, hvis de har flere oplysninger . De kan være stand til at fortælle dig, hvilke velgørende eller forskningsfaciliteter er rettet mod progeria forskning og søgen efter en kur .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------