Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan passe børn med progeria

   Hvis du eller nogen du kender, har et barn med progeria , ville du ønsker at vide, hvordan man passer disse unikke børn . Den aldrende sygdom progeria kræver , at børnene får en særlig behandling . At lære at tage sig af disse børn kan forbedre kvaliteten af deres liv , gøre dem mere komfortable og give dem håb
1 .
Tal med din læge, før de giver dem nogen fødevarer, som du er usikker på , om de vil skade barnet . Ligesom andre børn , kan børn med progeria udvikler allergi over for fødevarer , men den virkelige bekymring er for deres hjerte sundhed . Børn med progeria udvikler normalt hjertesygdom meget tidligt , og give dem de forkerte fødevarer kan være skadelige for deres meget skrøbelige hjerter .
2 .
Vær forsigtig omkring dem ! Du ønsker ikke at uheld bryde deres knogler . Da disse børn har tidlig aldring , de ofte også har knogleskørhed og dermed deres knogler er meget skrøbelige . Du ønsker at være forsigtig med ikke at uheld skade dem .

3 .
Arbejde med en læge og ernæringsforsker at give dem de bedste fødevarer til deres krop . Du ønsker, at deres hjerte til at være så sundt som muligt , og du ønsker at sikre , at de har de bedst mulige immunsystemet og knogler , så arbejder tæt sammen med en læge og ernæringsforsker kan hjælpe med at give dem den bedst mulige kost .
4 .
Få dem får regelmæssig check- ups med lægen . Du ønsker at overvåge deres generelle helbred , deres hjerte og at sikre, at alle deres ernæringsmæssige behov bliver opfyldt , så at tage dem til lægen løbende kan sikre, at deres livskvalitet er den bedst mulige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------