Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan spare penge på diabetisk teste leverancer

   Diabetisk teste leverancer er en løbende udgift for dem , der lever med diabetes . Udgifter til lancetter , blodsukker test strimler og skærme giver op , men de er afgørende for dit helbred . Der er to måder at spare penge på dem-finde en måde at købe dem billigt , eller finde en organisation til at betale nogle af eller alle de omkostninger for dig . Hvis du har privat forsikring , Medicare eller Medicaid , kan de dække nogle af eller alle omkostningerne ved diabetisk teste leverancer , hvis du har en recept på dem . Der er andre finansielle støtteprogrammer for dem, der ikke har receptpligtig medicin dækning og som er berettiget på grund af deres indkomst .
1 .
første , så tal med din læge om at spare penge på diabetisk teste leverancer . Sørg for , at han eller hun har givet dig recepter på så mange af dine forskellige diabetisk teste leverancer som muligt, da med en recept , din forsikring , kan Medicare eller Medicaid hel eller delvis dækning af omkostningerne . Din læge kan også være i stand til at tilbyde gratis prøver . Mens du er der , så spørg ham eller hende om at erstatte generika for navn mærker. Hvis du tror, du måske kvalificere , forhøre sig om medicinalfirmaet eller andre finansielle bistandsprogrammer, selv om du også kan finde ud af om dem på egen hånd.
2 .
Hvis du har en forsikring , Medicare eller Medicaid , og er nu bevæbnet med recepter , snak med apoteket , hvor du køber din diabetisk teste leverancer og sørg for de vil regningen det maksimalt tilladte beløb til din forsikring . Du kan stadig nødt til at betale en procentdel af omkostningerne ud af lommen , eller nogle elementer ikke kan dækkes , så det er stadig god til at lede efter den laveste pris . Virksomhederne vil ofte give væk glukose meter fri med køb af test strips , men sørg for afprøvning strips selv den bedste værdi . Sammenligne prisen for at købe forsyninger med post i løs vægt, og også søge online for kuponer , der kan give en procentdel off eller gratis forsendelse.

3 .
Hvis du har brug for yderligere økonomisk hjælp til at spare penge på diabetisk teste leverancer , hvis du ikke har forsikring eller undersøge de mange programmer , der tilbydes af farmaceutiske virksomheder og velgørende fonde til at hjælpe med medicinske forsyninger . De fleste mennesker er ikke klar over, hvor mange af disse programmer , der er. Adskillige hjemmesider tilbyder gratis lister over dusinvis af programmer , som dem, der er anført i afsnittet Ressourcer nedenfor . De fleste af programmerne er designet til patienter med lave indkomster uden forsikring , men folk med forsikring er også berettiget til nogle af dem nu!
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------