Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan spise, hvis du er i dialyse

  Nyrerne er kroppens naturlige filtreringssystem . Blodet passerer gennem nyrerne og filtreres for at fjerne overskydende væske og affaldsstoffer fra kroppen . Når nyrerne svigter , kroppen er en grobund for sygdom . En naturlig kost for en nyre patient hovedsagelig afhængig af stadium af sygdommen . Disse naturlige kost forslag tager sigte på nedsat hos patienter i dialyse
1 .
Dialyse dræner kroppen for protein . Det er vigtigt at give tilbage af proteiner tabt, men overdreven animalsk protein anbefales ikke . I stedet spiser fisk og laks for at få den protein du har brug for . Tofu er et andet protein-rigelige fødevarer , der kan bruges i stedet for kød i mange retter . Hytteost er en kilde til protein . Overveje at have en dessert af hytteost og frugt i stedet for sukker fyldt doughnuts eller cookies . Nødder er en anden stor kilde til protein og er lavt indhold af mættet fedt .
2 .
Formindsk dit saltindtag , da dette kan forhindre kroppen i at frigive væsker . I stedet for at bruge salt , lave mad med naturlige urter og krydderier .

3 .
en dialysepatient bør undgå kalium , da det kan bygge på et højt niveau i renal patienter . Dette kan være en udfordring , når der er så mange dagligdags fødevarer , der indeholder kalium , såsom bananer , jordbær , rødbeder , spinat , tomater , champignon , soja produkter , ærter , bønner , kalkun , laks og oksekød . Overveje at udskifte disse fødevarer med æble , pærer , vindruer , vandmelon , ris , kirsebær og tranebær .
Det er vigtigt at bemærke , at en stor del udgør høj kalium så spise kalium fødevarer i små portioner er målet .
4 .
Når nyrerne svigter , væskerne ikke længere flugter fra kroppen normalt og kan opbygge , forårsager hævelse i arme og ben og vejrtrækningsproblemer . Indtag af vand og andre væsker bør begrænses . At forebygge mundtørhed , spise is chips , børste dine tænder mindst fire gange om dagen , sutter på citronbåde eller udfylde en vandflaske med den ønskede mængde vand om dagen afgøres af din læge og nipper sparsomt hele dagen .

gode råd og advarsler • altid tjekke med din læge, før du ændrer din kost .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------