Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan undgå erektil dysfunktion

  Erektil dysfunktion, ED eller impotens er den manglende evne til at opnå eller opretholde en erektion . Det er vigtigt at vide , at alle mennesker oplever problemer fra tid til anden , men hvis problemet bliver kronisk , i modsætning til lejlighedsvis , så er du nødt til at tage skridt til at løse det .
Den gode nyhed er , at i de fleste situationer erektil dysfunktion kan behandles . Det menes, at erektil dysfunktion er forårsaget af nedsat blodgennemstrømning og nerveskader . Det er mere almindeligt hos mænd , der også har forhøjet blodtryk , hjertesygdomme , forhøjet kolesterol , depression , diabetes , kar-sygdomme , hormonbalancen , psykologiske forhold , eller traumer forårsaget ved uheld , kirurgi , og bestråling .
Du har været bombarderet med reklamer fortæller dig at tale med din læge . Kroniske problemer med erektil dysfunktion gøre fortjener en tur til lægen . Enkle ændringer i livsstil , kan dog give dig mulighed for at undgå erektil dysfunktion alle sammen , eller hjælpe dig med at behandle erektil dysfunktion . Følg disse tips . Mange af dem arbejde, fordi de øger ilt i kroppen . Blod karies ilt til forskellige dele af kroppen . Alt, hvad der hindrer blodtilførslen kan bidrage til erektil dysfunktion .
1 .
Lav udøve en del af din dag . Motion øger ilt flow i kroppen . Mænd , der er overvægtige er mere tilbøjelige til at opleve erektil dysfunktion .
2 .
Stop rygning . Rygning bidrager til vaskulære problemer , en fælles medvirkende faktor til erektil dysfunktion . Hvis du kæmper med at ryge forsøge et rygestop -program .

3 .
Få tilstrækkelig søvn . Søvn forbedrer kroppens evne til at fungere ordentligt . Det menes, at træthed eller udmattelse i kombination med andre forhold , kan forårsage erektil dysfunktion symptomer .
4 .
læse det med småt på alle lægemidler, du spiser . Over 200 receptpligtig medicin er kendt for at forårsage erektil dysfunktion . En ændring i din recept medicin kan lindre dine symptomer . Må ikke stoppe med at tage recepter , medmindre din læge anbefaler dig at gøre det . Se din læge , før du ændrer medicin .
5 .

Kast dig ud i regulære sex . Tilsyneladende sætningen bruge det eller miste det ringe sandt , når det kommer til bekæmpelse af erektil dysfunktion . En forskningsundersøgelse af mænd i alderen 55 til 75 viste, at mænd , der hævdede , at de deltager i samleje mindst én om ugen var mindre tilbøjelige til at lide under virkningerne af ED . De, der havde sex mindre end én gang om ugen havde dobbelt så risikoen for at udvikle ED . Og dem , der angiveligt havde sex tre gange om ugen havde de færreste forekomsten af erektil dysfunktion .
6 .
Skær ned på alkohol og stofmisbrug. Langsigtede alkohol og ulovlig brug af narkotika også kan forårsage erektil dysfunktion . De er kendt for at påvirke kar-og nervesystem .
7 .
Slap af og prøv at nyde livet . Stress , depression og angst øge forekomsten af erektil dysfunktion . Brug duft til at reducere stress naturligt ved snifning citron , mango , lavendel , basilikum , og te . Motion er også en stor naturlig behandling for stress og depression , som er at lytte til musik . Forkæl din tilgrundliggende tilstand og dine erektil dysfunktion symptomer er mere tilbøjelige løse.

8 .
Spis sund mad . En kost af forarbejdede og fastfood kan forventes at føre til høje kolesteroltal og karsygdomme , både årsager til erektil dysfunktion . For at undgå at opleve erektil dysfunktion arbejde med at forbedre din kost ved at tilføje mere frugt , grøntsager og fødevarer , der ikke er forarbejdet.

gode råd og advarsler


 • Hvis din erektil dysfunktion symptomerne ikke løser se en læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------