Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man overlever post - ferie depression

  For mange mennesker dagen efter nytår kommer som en lettelse . Ikke flere parter , ikke mere mad til publikum og ikke mere kører fra i forhold til relative . Men for andre er det en svigtet , der kan forlade dem følelsen tabte og ulykkelig . Efter to måneders parter , mad og sjov januar kan virke meget trist faktisk . Forstå, hvad der gør du føler denne måde, og finde måder at bekæmpe depression kan hjælpe dig igennem denne hårde tid af året
1
finde ud af hvorfor du er deprimeret . -Det er almindeligt for folk at føle sig ned endnu ikke hvorfor . Vi har ikke altid slutter et bestemt arrangement med den måde, vi føler senere . Du er sandsynligvis deprimeret , hvis du føler dig følgende :
Du er der intense eller uregelmæssig humørsvingninger ? . Du kan føle meget glad det ene øjeblik og derefter meget trist den næste. Humørsvingninger er normalt et tegn på mild depression eller blues .
? Du føler dig trist eller græde i flere dage , men forstår ikke hvorfor .
? Du føler dig angst .
? Du ønsker at sove en masse , eller du kan ikke sove overhovedet. Søvnproblemer er normalt forbundet med depression eller blues .
heldigvis disse følelser kan være midlertidig , hvis du er i stand til at lokalisere , hvorfor du føler dig dem . Såfremt nogen af eller alle disse symptomer fortsætter i ugevis , kan du have en mere alvorlig form for depression , og bør se din læge
to
Combat Depression-. Hvis du ved, du har blues hver post-ferie sæson er du allerede forrest i køen . Du kan forudse blues og forsøge at finde måder at arbejde sig igennem dem hurtigere . Her er nogle måder at hjælpe dig igennem din midlertidige depression .

3 .
have realistiske forventninger om, hvad de kan forvente i feriesæsonen . Hvis du kender din tante altid medfører en familie larm , så forventer det . Må ikke forvente noget at være anderledes bare fordi du vil have dem til at være. Prøv at acceptere din familie , for hvem de er , så vil du ikke føler sig svigtet , når tingene er de samme .
4 .
Prøv at holde sig væk fra negative mennesker , selv om de er i familie . Negativitet kan dræne og forlade dig følelsen deprimeret .
5 .

Plan i januar eller februar ferie eller korte tur , så du har noget at se frem til . Når ferien er over følelsen af, at der ikke er noget at se frem til , kan få dig til at føle sig trist . At have en tur planlagt vil hjælpe med at holde humøret op .
6 .
Pas på dig selv . Få en masse søvn , spise nærende mad og forsøge at udøve . At tage sig af dig selv vil hjælpe dig med overgangen til din normale rutine nemmere , og du vil føle bedre.
7 .
Hold kontakt med din yndlings pårørende . Hvis du normalt ser dem kun i ferierne prøv så at holde kontakten oftere . E-mail , sende breve eller besøge dem oftere . Du finder det vil give dig et lift , der skal tilsluttes oftere til dine foretrukne pårørende .

8 .
Plan en post-ferie fest . Planlæg en fest i midten af januar for venner , du ikke fik at se, fordi du var for travlt med andre ting . Gør det til en potluck part for at mindske arbejdet. Denne casual komsammen vil være afslappende og sjovt .
9 .
Prøv at lære noget nyt . Tag en keramik klasse eller lære et nyt sprog . At gøre noget nyt , vil få dig ud for at møde nye mennesker og give dig en aktivitet for at komme igennem den triste post-ferie måned .

gode råd og advarsler


 • Lær at siger nej . Stress i ferien kan forlade dig følelsen deprimeret så kun tage på, hvad du føler dig tryg i gang med.
 • Nyd freden og roen og læse en ny bog eller se en sjov film .
 • Må ikke ignorere tegn på depression . Hvis du har problemer med at komme ud af sengen eller tanker om selvmord , se en læge med det samme .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------