Position: sygdoms > hjerte >

hudlæge diagnosticering af acne

   Acne er en bakteriel infektion , som påvirker millioner af amerikanere . Som de fleste hudsygdomme , kan det variere fra mild til svær . Acne reagerer bedst på behandling , når det er begyndt i de tidlige faser . Det kan være nyttigt at få en hudlæge diagnose

Diagnose


Felicia Dennis , en læges assistent på Atlanta Center for Dermatologisk sygdomme , siger hun straks ville tage til efterretning, at patientens fedtet hud , især i T-zone område af ansigtet . Dette indikerer , at olien eller talgkirtlerne er overarbejde . Hårsækkene bliver fyldt op på grund af overproduktion af olie . Andre åbenlyse symptomer omfatter hudorm eller Whitehead bumser .

Typer


De fleste mennesker har ikke-inflammatorisk akne , karakteriseret ved blot et par hudorme og whiteheads i ansigtet . Inflammatorisk akne sker, når whiteheads bliver betændte og røde bumser og pustler udvikle sig. Den mest alvorlige form for denne type af acne er karakteriseret ved vansirende cyster og og dybe ar i ansigtet og på andre områder .

Årsag


Den nøjagtige årsag til acne er usikker . Der er arvelige links , og omkring 80 procent af teenagere udvikle det på grund af hormonelle forandringer i kroppen . Dennis siger citrus og fødevarer , der indeholder simple sukkerarter , som chokolade , kan også forårsage tilfældige udbrud .

Behandling

Ikke-inflammatorisk akne kan behandles med ikke-receptpligtige cremer . Svære tilfælde behandles med receptpligtig medicin, der indeholder isotretinoin .

Tips

Brug fingerspidserne til forsigtigt at gnide ansigtet med en acne-venlig sæbe , ikke mere end to gange om dagen. Plukning eller klemme kan føre til ardannelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------