Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan slippe af uro i benene symptomer

   Restless Leg Syndrome er en kronisk , men harmløs tilstand, som forårsager syge ubehagelige følelser i benene , som kun kan lindres ved at flytte dem . Sværhedsgraden af symptomerne vil variere fra person til person , men selv milde syge vil have symptomer , der kan få dem ubehag , når man sidder i lange perioder-som på bil rides eller i biografen-eller når de forsøger at sove . Mens ingen kur mod Restless Leg Syndrome eksisterer , er det muligt at behandle symptomerne og gøre livet mere behageligt , hvis du er en Lidende .

Du skal bruge:
Prescription for Oxygen
. Iltkoncentratoren eller Tank .


1 .

Få en diagnose .
Når oplever nye symptomer , er det altid en god idé at drøfte dem med Deres læge for at udelukke noget mere alvorligt .
2 .
Tag varme bade .
Når praktiske tage et varmt bad for at slappe af benene . Dette er en særlig effektiv behandling før du går i seng , en tid, hvor mange der lider af Restless Leg Syndrome finde deres symptomer er de mest generende .
3 .
Tag over disken smertestillende medicin .
Nogle der har RLS har konstateret, at over -the-counter smertestillende medicin kan lindre deres symptomer . Anti-inflammatoriske medicin som Ibuprofen kan være særligt effektiv .

4 .
Øvelse .
moderat motion kan være effektive til at lindre symptomerne på RLS . Prøv en blid øvelse, der fokuserer på benene . . . -som at gå
5
Wrap benene
Brug stramme strømper eller kompressionsstrømper kan hjælpe med symptomer at RLS årsager. Eksperiment for at se , om denne teknik kan arbejde for dig .
6 .

Reducere eller fjerne koffein , tobak og alkohol .
nogle beviser for, at disse stoffer kan forværre RLS og øge dens symptomer . Hvis du bruger nogen af disse , kan du prøve at bruge mindre eller fjerne det hele sammen for at se om det hjælper .
7 .
Tal med din læge om receptpligtig medicin .

Der er flere receptpligtige medicin , der bruges til behandling af RLS . Tal med din læge om dine symptomer og spørg, om et lægemiddel kan være relevante for dig . Hvis den første behandling ikke er effektiv , eller bliver ineffektiv efter et stykke tid , overveje at prøve en anden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------