Position: sygdoms > diabetes >

diabetes insulin oplysninger

   Cirka 7,8 procent af befolkningen i USA lider af diabetes , rapporter National Diabetes Information Clearinghouse . En almindelig behandling for diabetes er et stof kaldet insulin

Identifikation


Insulin er et stof, der naturligt skabt af bugspytkirtlen . Personer med diabetes enten ikke producerer tilstrækkeligt insulin eller er blevet modstandsdygtige over for dens virkninger .

Funktion


Insulin arbejder for at sænke blodsukker , som bliver faretruende høj hos personer med diabetes . Supplere en patients insulin hjælper med at kontrollere blodsukkeret og reducerer risikoen for at udvikle komplikationer fra diabetes som hjertesygdomme , nerveskader og blindhed , rapporterer amerikanske National Library of Medicine .

Tidsramme


Rapid insulin begynder at arbejde i så lidt som fem minutter efter injektionen og arbejder i to til fire timer , mens langtidsvirkende insulin kræver seks til 10 timer for at træde i kraft , og derefter holder i 20 til 24 timer , rapporter American Diabetes Association .

funktioner

Nogle mennesker administrere insulin gennem injektioner , mens andre stole på insulinpumper , en enhed , der bruger et kateter indopereret i kroppen til at levere insulin når det er nødvendigt .

Overvejelser

Når du først begynder med insulinbehandling , kan det tage et stykke tid for dig at lære , hvordan man korrekt brug insulin til at kontrollere blodsukkeret . Du kan også nødt til at eksperimentere med forskellige typer insulin for at finde en, der fungerer bedst for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------