Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan diagnosticere diabetes med en øjenundersøgelse

  Diabetes er en metabolisk tilstand, som kan forårsage øjenskader . Mennesker med diabetes udvikler grå stær , grøn stær og retinopati oftere end ikke-diabetikere . Som et resultat , kan få en øjenundersøgelse fra en øjenlæge være nyttigt til at diagnosticere diabetes . Grå stær gøre dele af linsen af øjet uigennemsigtige , reducere din vision . Grøn stær stiger trykket i øjet og kan beskadige synsnerven . I diabetisk retinopati , der forårsager unormale blodkar i øjet skader nethinden , vision problemer og endda blindhed .

Du skal bruge:
Kørsel kile

Instruktioner


1
Find en autoriseret øjenlæge . . En øjenlæge er en læge med specialuddannelse i øjets anatomi og sygdomme i øjet . At finde en øjenlæge , så spørg din læge til en anbefaling , eller tjekke med dit forsikringsselskab for at finde en , der er omfattet af din plan .

2 .
Kontakt øjenlæge kontor for at lave en aftale . Forklar læge, at du ønsker en øjenundersøgelse , der vil lede efter øjet tilstande associeret med diabetes . Disse eksamener er en del af, hvad der kaldes en omfattende øjenundersøgelse .
3 .
Spørg øjenlæge , hvis du har brug for at medbringe en ven eller ægtefælle til at køre dig hjem efter udnævnelsen . Til at behandle dine øjne , vil lægen spile dine elever . Dette vil gøre din vision sløret , og som følge heraf kan køre ikke være tilrådeligt .
4 .

Test din evne til at se breve af forskellige størrelser på et diagram med en synsstyrke test . Dette er en standard test , som de fleste mennesker har taget mange gange . Selv om det er en velkendt og rutinemæssigt test, det kan hurtigt cue lægen til vision problemer .
5 .
Test din perifere vision med et synsfelt test . I denne test , vil lægen måle din evne til at se ting til side . Et tab af side vision kan være et symptom på glaukom .
6 .
Test dine øjne for skader med en dilaterede øjenundersøgelse . Den øjenlæge dilaterer din elev med dråber . Når eleven er forstørrede , vil lægen kigge i dit øje med en luppen for at kontrollere skader på synsnerven og nethinden . Diabetisk retinopati kan skade din nethinde . Glaukom kan beskadige synsnerven .

7 .
Test din trykket i øjet . Lægen vil bruge en tonometri værktøj til at måle trykket inde øjet . Hun vil sandsynligvis følelsesløse dit øje med øjendråber , før du tager målingen . Over-normal tryk i øjet er et symptom på glaukom .
8 .
Test tykkelsen af din hornhinde . Øjenlægen vil bruge ultralydsbølger til at se , om din hornhinde er tykkere end normalt . En fortykket hornhinden er et symptom på grå stær .

gode råd og advarsler


 • Hvis øjenundersøgelse indikerer, at du måske har diabetes , skal du kontakte din primære sundhedstjeneste læge med det samme.
 • være ekstra tørstig , tisser meget , og som har en øget appetit er også symptomer på diabetes .
 • Du kan have diabetisk retinopati i de tidlige faser, uden at have problemer med synet .
 • synstab , og selv blindhed , er en seriøs og almindelig komplikation ved diabetes .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------