Position: sygdoms > diabetes >

kan udøve forhindre complicatons af diabetes ?

   Diabetes er en sygdom , der påvirker blodsukkeret på grund af mangel på eller manglende evne til at bruge insulin , det hormon , der overfører glukose fra blodet til kroppen til at producere energi . Ifølge Centers for Disease Control ( CDC ) , er motion et vigtigt skridt for at forhindre nogle af de mere skadelige komplikationer anlagt den ved diabetes

Sundhedsrisici


Diabetes kan præsentere mange udfordringer og føre til farlige helbredsproblemer. Nogle af disse problemer omfatter anfald , tab af synet , hjerteproblemer , vægtøgning , blodgennemstrømning spørgsmål og tab af lemmer . Mange af de komplikationer af diabetes kan endda føre til døden .

Motion Fordele


CDC forklarer , at udøvelsen kan have nyttige fordele for mennesker med diabetes som sænke blodsukkeret , reducere vægten og bidrage til at forebygge hjerte og blod flow-problemer .

Motion Typer


Aerobe motion virker ved at øge følsomheden over for insulin mens modstand eller vægttræning øvelser øge muskel evne til at absorbere insulin , som begge kan hjælpe med at administrere insulin og mindske afhængigheden af medicin .

evne til at udøve

Før du starter en motionsplan , American Diabetes Association ( ADA ) anbefaler , at patienter grundigt kontrolleres af en læge til helbredsproblemer som retinopati , nyrelidelser , højt blodtryk og hjerte-kar- problemer , der kan ændre den type aktiviteter, en person kan deltage i.

Mund-pleje og Motion

Med dårligt blodomløb og øget risiko for langvarig infektion som bekymring for mennesker med diabetes , fodpleje er en vigtig forebyggende foranstaltning , der bør især passede , når de udøver , siger Simple Fitness Solutions . Ordentligt fodtøj saadant samt montering , behagelige sko og glat , tørre sokker er vigtige sammen med kontrol jævnligt for sår , rifter , nedgroede tånegle og fodsvamp , som kan stige i regelmæssig motion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------