Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man forebygger diabetes bylder

   Koger er en type af inficerede hævelse eller byld , der former i huden i nærheden hårsækkene . Normalt er de forårsaget af Staphylococcus aureus-en bakterie , der kan komme ind i huden gennem nedskæringer-og ligner bumser , med en tydelig gul pus-fyldt center . Fordi diabetikere har svagere immunforsvar , de er mere tilbøjelige til bylder og er mere tilbøjelige til at udvikle komplikationer , og selv små diabetiske koger skal ses af en læge . Med American Diabetes Association rapporterer, at 33 procent af mennesker med diabetes vil have en hudlidelse forårsaget eller påvirket af diabetes på et eller andet tidspunkt i deres liv , giver det mening for diabetikere at tage ekstra skridt for at beskytte sig mod bylder . Heldigvis er der enkle trin, du kan tage

Du skal bruge: .
Antibakteriel sæbe
. Luffa .
Ren , blød klud .
Aktuel antiseptisk .

Steril gazeforbinding .


1 .
kontrollere Deres blodsukker . Ifølge Harvard Medical School læge Mary Pickett , MD , højt blodsukker nedsætter effektiviteten af immunceller , hvilket fører til langsommere heling og større sårbarhed over for infektioner .
2 .

Boost dit forsvar ved at spise en sund kost , ernæring spiller en vigtig rolle for bevarelsen af immunfunktionen . Sørg for, at du spiser tilstrækkelige mængder af frisk frugt og grøntsager , deres antioxidanter beskytter din hud , dit første linje i forsvar mod bylder
3
god hygiejne . . Brusebad dagligt med en god antibakteriel sæbe . Brusere er at foretrække frem for bade , fordi de reducerer risikoen for spredning af smitte til andre dele af kroppen . Brug en luffa til at fjerne bakterier og olie omkring hårsækkene , skal du bruge et rent håndklæde hver gang , og ikke dele håndklæder . Staph bakterier er ofte gået frem og tilbage mellem familiemedlemmer .
4 .
Vask alt tøj , som har rørt en byld ved at bruge vaskemiddel og varmt vand cyklus, og tør tøj med høj varme .

5 .

Forkæl eksisterende koger til forebyggelse yderligere smitte og at fremskynde dræning af pus . En gang om dagen , dække inficeret område med en varm , ren klud i ti minutter , derefter anvende aktuelt antiseptisk og en gazebind .
6 .
Vask dine hænder grundigt , når du behandler i kog , især hvis pus viser , det indeholder bakterier og er meget smitsom .
7 .
Hold gnidning på et minimum ved at bære løstsiddende , behageligt tøj og ved at tabe vægt , hvis det er nødvendigt . Irritation og ødelagt hud på grund af gnidning kunne give indgangssteder for bakterier .
8 .
Lav et punkt at holde fingrene væk fra næsen , og især undgå næse-picking . Personer med svækket immunforsvar ofte bære staph bakterier i deres næse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------