Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan evaluere diabetes klasser

  Diabetes er en alvorlig medicinsk tilstand , som skal styres for at undgå komplikationer . Komplikationer omfatter nerveskader , nyresygdom og vision problemer og blindhed . Jo mere du ved om sygdommen og hvordan man kan holde sygdommen i skak , jo sundere vil du blive . Ja , der er masser af bøger og hjemmesider med god information . En god klasse , dog giver oplysninger i en velplanlagt orden . Det kan også give et støttenetværk

Instruktioner


1 .
Se efter en klasse eller et program er godkendt af American Diabetes Association . Foreningen giver et søgeværktøj på sin hjemmeside , at lokaliserer godkendte programmer i dit område .
2 .
Se efter en klasse eller et program godkendt af American Association of Diabetes Educators . Foreningen giver en liste over akkrediterede programmer ved på sin hjemmeside .

3 .
Se efter en instruktør , der har specialiseret sig inden for diabetesbehandling og uddannelse . Diabetes er en kompleks medicinsk tilstand . Som et resultat , kan sundhedspersoner modtager specialiseret uddannelse inden for diabetesbehandling og uddannelse . Websiden for American Association of Diabetes Educators giver et værktøj til at finde diabetes undervisere efter postnummer . En anden organisation , der certificerer diabetes undervisere er National Certification Board for Diabetes Educators ( NCBDE ) .
4 .
Spørg din læge til anbefalinger . Hun vil være i stand til at henvise dig til organisationer, der tilbyder diabetes-uddannelse klasser . Hun kan også give oplysninger om de emner , der vil være mest nyttige for dig baseret på sværhedsgraden af din diabetes .
5 .

Ring til den person , der er undervisning i klassen før du tilmelder dig . Spørg ham, om du kan få en kopi af klassen emner . Find ud af om hans baggrund og uddannelse . Spørg dig selv , hvis du har en god fornemmelse omkring personen . Vil du nyde at tage en klasse fra ham ?
6 .
Vælg en klasse , der lærer praktiske måder at styre din diabetes . Selvfølgelig , du ønsker at lære om diabetes som en sygdom . Men klassen bør fokusere på nyttige oplysninger, du kan bruge hver dag . For eksempel nyttige emner i en indledende klasse omfatte ting som madplaner , passende motion og fitness aktiviteter , hvordan at holde sig motiveret og hvordan man kan overvåge dig selv for potentielle komplikationer .

gode råd og advarsler


 • Tag dig tid til forskning klasser i dit område . Finde den rigtige klasse og instruktør vil hjælpe dig med at holde på sporet .
 • Hvis du har venner , der også har diabetes , tage en klasse sammen . Gået sammen med en ven er motiverende .
 • Diabetes er en alvorlig medicinsk tilstand . Kom godt i gang tidligt med gode vaner for at undgå komplikationer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------