Position: sygdoms > diabetes >

ikke- kirurgisk vorte fjernelse

   Udsættelse for human papillomavirus ( HPV ) resulterer i hud vækstrater kendt som vorter . Fælles vorter normalt vises på hænder , fødder og ansigt . Dog kan de vokse på andre dele af kroppen . Vorter tendens til at være harmløse og gå væk på egen hånd over tid , men er meget smitsom og kan sprede sig til andre dele af kroppen . Vorter kan være grimme og ubehagelige . Der er mange effektive ikke- kirurgisk vorte fjernelse behandlinger, som kan hjælpe

salicylsyre


Salicylsyre er den mest almindelige ikke-kirurgisk vorte fjernelse løsning . Salicylsyre kommer i gel , opløsning og pasta . Salicylsyre gel er nem at finde over -the-counter på dit lokale apotek og er et attraktivt alternativ til kirurgi , fordi det er omkostningseffektivt og relativt smertefri . Dog kan salicylsyre vorte fjernelse tage flere uger at fjerne din vorter .

Kryoterapi


Din læge kan anbefale kryoterapi hvis du har brug for at fjerne vorter med det samme på grund af smerter , ubehag eller sprede . Kryoterapi indebærer anvendelse af flydende kvælstof ansøgninger om at fastfryse din vorte , ødelægge det . Dette skaber en blister , som udgør under vorte . Dødt væv , herunder blister og vorte , vil smitte af i omkring en uges tid . Denne ikke -kirurgiske vorte fjernelse Alternativet er en meget effektiv behandling , men kan kræve flere ansøgninger til fuldt ud at fjerne vorter .

Duct Tape


gaffa tape behandling rivaler kryoterapi i effekt som en ikke-kirurgisk vorte fjernelse mulighed . Dæk dit vorte med gaffatape i to måneder . Skift båndet hver seks dage. Forlader vorte afdækkede overnatning på sjette nat . Cover vorte igen i morgen og lade tape på for en anden seks dage . Gentag denne proces for to måneder. Vorte bør gradvist skifte ham ud , eller gnid væk .

Bleomycin

Alvorlige tilfælde af vorter kan kræve din læge henvise dig til en hudlæge for en bleomycin behandling . Bleomycin --- også kendt som Blenoxane --- er en sjældent brugt antiviral behandling for stædig og svær vorte infektioner . Din hudlæge vil injicere bleomycin ind i vorte som en ikke-kirurgisk behandling mulighed .

Retinoider

retinoider er A-vitamin derivater, der anvendes til at forstyrre hudens cellevækst . Din læge kan ordinere en creme til at gælde for din vorte eller en mundtlig retinoid behandling . Forstyrre og hæmme hudens cellevækst i vorte er en ekstrem , men effektive ikke- kirurgisk fjernelse mulighed.

Immunterapi

Immunterapi er en ikke-kirurgisk vorte fjernelse metode, der udnytter kroppens naturlige forsvar til at bekæmpe vorter . Immunterapi behandlinger omfatter aktuelle anvendelser af squaric og dibutylester ( SADBE ) og Imiquimod gel ( Aldara ) . Imiquimod anvendes primært til kønsvorter behandling, men er effektiv på fælles vorter så godt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------