Position: sygdoms > diabetes >

homøopatiske middel mod trøske i munden

   Trøske er en svampe ( gær ) infektion i munden . Hormonelle forandringer , stress eller en forstyrret af den hårfine balance mellem gode og dårlige bakterier kan forårsage det . Enhver med en kompromitteret immunsystem er i fare , herunder dem med aids , kræft eller diabetes . Thrush kan udvikle , mens du bruger eller lige efter afslutning et regime af antibiotika

naturlige alternativer til mundtlig Thrush


Der er flere muligheder for at behandle voksne , der har trøske. Voksne kan hvislen deres mund med en løsning, der er lige dele vand og æble cider eddike to eller tre gange om dagen . Æble cider eddike er en naturlig antibakteriel og svampedræbende , som ikke har negative virkninger på kroppen . Undgå sukker af enhver art ( herunder alkohol ) for at hjælpe dit system genvinde sin naturlige balance hurtigst muligt.

Unge babyer er modtagelige for svamp og det kan ikke være umiddelbart genkendelige . Thrush blade cremet udseende hvide pletter på tungen og indersiden af kinderne . Det kan gøre din spædbarn nervøs , fordi deres lille mund gør ondt , især når de spiser . Hvis du ammer , når du ser disse steder , bør du ikke kun behandler barnet, bør du behandle dine brystvorter samt at undgå at overføre den frem og tilbage mellem dig og din baby . At forkæle dig selv , tør dine brystvorter med en opløsning af af lige dele æble cider eddike og vand før og efter hver fodring . Skyl med varmt sterilt vand til at tørre væk smag , som din baby vil absolut ikke lide . Hvis dette ikke virker , skal du bruge en no- sukker naturlig yoghurt , som vil spise ude på svampeinfektion . Du bør undgå alle former for sukker og se dit indtag af hvidt mel produkter . Få så meget hvile som du kan og undgå stress .

Til behandling af et spædbarn , mix otte dråber hver af de æteriske olier af tea tree og lavendel med 2 spsk vegetabilsk olie . Efter at sikre dine fingre er rene , tørre denne løsning på indersiden af dit barns mund , som dækker så meget af området som muligt . Gør dette før og efter hver fodring . Dette skulle klare infektionen i et par dage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------