Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan helbrede acne på bagsiden af våben

  De fleste acne produkter på markedet fokusere på ansigtet acne , men har kroppen acne kan være lige så ødelæggende . I stedet for at gå til stranden og leger i bølgerne , ender du op camperede ud på tæppet , svedtendens i en langærmet t-shirt . Acne opstår, når olie og døde hudceller bliver fanget i håret follikler , eller porer , så hver sted på din krop hvor håret vokser er modtagelige for acne . Der er mange måder, du kan ændre din hud-pleje rutine for at sikre, at dine arme er klare og acne-fri

Du skal bruge:
Medicineret acne cleanser .
Luffa eller organ børste .
Oliefri eller medicineret lotion .
Løstsiddende skjorter .

Medicineret krop trædepuder.
Oliefri solcreme .


1 .
Saml en sæbe fra din lokale apotek , der indeholder salicylsyre eller benzoylperoxid . Fordi huden på dine arme har færre talgkirtler end huden i ansigtet , skal du være i stand til at rydde op din acne med en mild salicylsyre formel . Hvis du ikke kan se resultater efter et par ugers brug , så prøv en benzoylperoxid formel ( dog være opmærksom på , at du er mere tilbøjelige til at opleve udtørring af huden ved hjælp af en benzoylperoxid produkt ) .

2 .
Brug en luffa eller organ børste med din medicineret rensecreme til at hjælpe eksfolierer døde hudceller og snavs fra de problemområder på dine arme , men ikke krat for hårdt --- det kan irritere huden og forårsage mere breakouts .
3 .
Shampoo og conditioner kan dryppe ned og bygge op i dine porer , når du vasker dit hår , så vask dine breakout-udsatte områder på din arme , før du får ud af bruseren .
4 .

Din acne kan være forårsaget af en ubalance i hudens fugtniveau . Se efter olie-fri lotion på dit lokale apotek og bruge dem, efter dit brusebad eller badekar . Overveje at prøve en lotion , der indeholder salicylsyre eller benzoylperoxid . Dette er en effektiv og nem måde til løbende at bekæmpe udbrud .
5 .
Bær ikke skjorter , der kunne irritere det ramte område . Dette omfatter shirts med ærmer , der kan gnide huden i løbet af dagen , beklædningsgenstande, der har blonder ærmer , der kan være rå mod din hud , og tætsiddende lange ærmer .
6 .
Mens han arbejdede ud , bære løstsiddende tøj og bad straks bagefter . Sved er pakket med acne-bakterier --- gør det muligt at tørre på din hud , kan skabe grobund for bumser . Hvis du ikke har tid til at slå den brusere med det samme , for at bruge medicinsk krop puder , der indeholder salicylsyre eller benzoylperoxid tørre ned dine arme .
7 .
altid bruge solcreme , hvis du 're vil være udenfor . Sørg for, at solcreme er olie-fri , så det ikke vil tilstoppe dine porer . Beskytte din hud mod solen , vil sikre dens fugtighed ophold i balance og vil ikke få irriteret eller brændt af solen.
8 .
Vask dit sengetøj ofte . Snavs og olie kan bygge op på din ark og derefter komme ind i din porer , som du vende og dreje natten .

gode råd og advarsler


 • Din udbrud kan være en del af en allergisk reaktion på din vaskemidler . Hvis du ikke kan se resultater efter et par uger efter ovenstående trin , overveje at skifte til en anden vaskemidler .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------