Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan vide , om HGH er høj

  Human Growth Hormone ( HGH ) fremmer normal udvikling og bidrager til at opretholde en sund organer og væv . Ifølge Mayo Clinic , kan syntetisk HGH øger knogletætheden og muskelmasse , nedsat kropsfedt og øge evnen til at udføre øvelse i voksne , der er mangelfulde i hormonsystemet . HGH er stigende popularitet i sportens verden som en præstationsfremmende stof , dels fordi den muskelmasse stigende narkotika er svær at opdage . Langsigtede virkninger af høje syntetisk HGH kan medføre en øget risiko for bryst -, tyktarms -og prostatakræft .
1 .
Få dine niveauer kontrolleres med en blodprøve . Din læge kan bestille en speciel HGH test for at se , om dine symptomer kan være forårsaget af høje niveauer af HGH . HGH er målt i ng /ml . Referenceområder adskiller sig med køn og alder : mænd i alderen nul til 6=0. 10-8. 80ng/mL , 7 til 17=0. 03-14. 90ng/mL og 18 år og ældre=0. 01-1. 00ng/mL . Kvinder i alderen nul til 6=0. 10-8. 80ng/mL , 7 til 17=0. 06-23. 80ng/mL og 18 år og ældre=0. 03-10. 00ng/mL .
2 .
Vær opmærksom for eventuelle HGH bivirkninger , såsom hævelse i arme og ben , og led-og muskelsmerter .

3 .
Bemærk , at brystforstørrelse er en bivirkning af HGH hos mænd , og kan være en indikator for, at HGH niveauer er for høje .

gode råd og advarsler


 • HGH er en receptpligtig medicin , som skal anvendes under tilsyn af en læge udbyder .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------