Position: sygdoms > diabetes >

oplysninger om hemorrhoid laserkirurgi

   Hæmorider er en tilstand karakteriseret ved hævelse og betændelse i venerne i den nederste del af endetarmen og omkring anus . Der er en bred vifte af behandlinger for hæmorider , herunder laserkirurgi , som er en minimalt invasiv procedure

Formål


Formålet med operationen er at bruge en præcision laser til at skære væk hemorrhoid væv . Laseren forsegler også blodkarrene , som har givet hemorrhoid .

Risici


De risici, der er forbundet med laser kirurgi er typisk for enhver operation , og er normalt begrænset til nogle postoperativ blødning og infektion . En patient kan også reagere dårligt på anæstesi anvendes under operationen .

Fordele


Hæmorider i Plain English rapporter om, at fordelene ved laserkirurgi omfatte begrænsede sikkerhed skader på omkringliggende væv , reduceret blødning og øget synlighed for kirurgen under procedure .

Udstyr

Den mest almindelige type af laser bruges til denne operation er en neodym-Yttrium -aluminium-granat laser , selv om kuldioxid og argon lasere også kan bruges . Den kirurgiske personale er også forpligtet til at bære beskyttende øje gear .

Begrænsninger

Laser kirurgi er en effektiv hemorrhoid behandling, men er er ikke en permanent kur . At reducere eller eliminere gentagelse af hæmorider kræver kost-og livsstilsændringer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------