Position: sygdoms > diabetes >

oplysninger om narkotika og alkohol rådgivning

   Målet med narkotika og alkohol rådgivning er at behandle stofmisbrug og alkoholisme . Nogen, der lider af stofmisbrug og alkoholisme , afhænger af et givet stof, for at fungere dagligt . Narkotika og alkohol rådgivning udnytter fysiologiske , psykologiske og samfundsmæssige ideer og teorier til at bekæmpe stofmisbrug

Typer


Stof-og alkohol rådgivning kan ske individuelt eller i gruppe sessioner . Rådgivning er en almindelig ambulant behandlingsmetode .

rådgivere


kravene til at blive stof-og alkoholmisbrugere rådgiver bl. a. tale om en bachelorgrad og har to års rådgivning erfaring . Kampen afhængighed kan være lige så følelsesmæssigt afløb for rådgivere som kampen er for misbrugere . Rådgivere , der bliver følelsesmæssigt knyttet til patienterne kan få meget frustreret i løbet af en patients tilbagefald .

Emotion Management


Administration følelser er vigtig for en vellykket narkotika og alkohol rådgivning . Hvis patienten og rådgiver bliver venner , hvis følelser ikke er korrekt behandlet , eller kan effektiviteten af rådgivning være kompromitteret.

handlingsplan

Rådgivning undersøger den slags adfærd, der har resulteret i stof eller alkohol afhængighed . Rådgivere opfordre patienterne til at ændre adfærd for at forebygge tilbagefald .

Yderligere support

Drug og alkohol rådgivning er kun en del af narkotika og alkohol afhængighed opsving . Narkotika og alkohol counselors kan anbefale patienter til andre tjenester som en familie agentur , en velfærd agent , eller læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------