Position: sygdoms > diabetes >

afhjælpe for søvnighed i dagtimerne

   Søvnighed i dagtimerne er en irriterende daglig forstyrrelse , der påvirker de daglige aktiviteter , hvilket resulterer i træthed , dårlig beslutningstagning og i alvorlige tilfælde , ulykker . Heldigvis er der hurtige løsninger til at hjælpe producere midlertidige årvågenhed hele dagen . Det ultimative mål er at ændre livsstil vaner og forebygge søvnighed i dagtimerne helt

Koffein


Koffeinholdige drikkevarer som kaffe , sort te , grøn te , yerba mate , energigivende drikkevarer og endda sodavand , alle stimulere hjernen og give en midlertidig forøgelse af energi . Find den rigtige slags koffeinholdig drik for at undgå nedbrud eller andre bivirkninger . For mange er kaffe for stærk , hvilket resulterer i dårlig mave og rystesyge . For andre kan sukker være en faktor , og energigivende drikkevarer og sodavand bør undgås .

15 minutters pause


Det er overraskende, hvor effektiv en 15 minutters pause kan være. Søvnighed i dagtimerne kan ofte udløses af monotoni at gøre det samme igen og igen . Uanset om det er at stirre på en computerskærm eller kører på en lang strækning af motorvej i timevis , kan kedsomhed blive trættende . Tag en tur udenfor og få noget frisk luft . Hvis du kun har et par minutter, stå op og strække ud hele din krop fra fingrene til våben til back-. vågne din krop vil hjælpe vågne op dit sind

mad og vand


Sult og dehydrering kan også tilskynde søvnighed i dagtimerne . Fyld en vandflaske og lejlighedsvis tage slurke at bo hydreret hele dagen . Du skal heller ikke springe ud på alle måltider som lavt blodsukker vil gøre dig træt og søvnig . Hvis du har for travlt til at tage en frokostpause i løbet af dagen , har nogle sunde , nemme at spise snacks som nødder , bananer , selleri sticks eller snor ost , nærliggende at gnaske på .

Power Naps

Strøm lur , kan helst 15 til 20 minutter oplade din krop og sind . Hvis du har den luksus at snige sig i en hurtig lur i løbet af dagen , lyt til din krop og tvinge , men holder det mindre end en time-noget mere vil forstyrre dine natten sover regime .

forebyggelsestiltag

I sidste ende er det vigtigt at forebygge søvnighed i dagtimerne , og heldigvis , er disse nemme løsninger . Være i overensstemmelse med de gange du går i seng og vågner op . Det anbefales voksne sover otte timer om dagen . Som sovemidler på et tidligere tidspunkt , bør du overveje at spise en let , tidlig middag . Prøv en kop beroligende urtete som pebermynte eller kamille at slappe af dine sanser . I stedet for at falde i søvn til fjernsynet , som ofte engagerer sindet , så prøv at læse en bog eller lytte til svage lyde eller musik . Endelig , holde sig til et repetitivt tidsplan for afvikling inden sengetid . Kom til en vane at slappe af , vil hjælpe din krop naturligt husker er det tid til at sove .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------