Position: sygdoms > diabetes >

billige helbredelsesmetoder for psoriasis & eksem

   Omkring 7,5 millioner amerikanere lider af psoriasis . Mellem 1 og 2 procent af befolkningen har de ikke- smitsomme men ubehagelig hudsygdom i en eller anden form . Den røde rejste læsioner og sølv-skællende flager af psoriasis er en del af deres liv . Så er en konstant søgen efter en kur . Forskning since1995 viser psoriasis starter i immunsystemet , når defekte signaler til hudcellerne gør dem reproducere alt for hurtigt , siger hudlæge Dr. Richard Langley . Moderne behandlinger , især biologiske lægemidler ( oprettet fra levende celler ) løber ind i tusindvis af dollars . Søgningen efter billige kur går på

Counter psoriasis


Få vil forvente at skulle betale $ 3,79 ( 2009 priser) for en ounce af salve , der helbredelser psoriasis . Ikke desto mindre , det er hvor meget hydrocortison 1 pct retails for i større kiosker i USA Det gør ingen krav på at helbrede psoriasis . Men det er en mild aktuelle steroid , og stærkere lokalsteroid , fås på recept , arbejde hurtigt og kontrol psoriasis symptomerne godt , siger Langley . Salven siger, at det lindrer kløe på grund af blandt andet psoriasis og eksem . En grundlæggende fugtighedscreme , som aloe vera , kunne forbedre milde psoriasis symptomer hvis de anvendes i takt med hydrokortison 1 pct . Langley siger fugtighedscreme er et vigtigt redskab til at behandle og kontrollere mild psoriasis .

Eksem


Ligesom psoriasis , eksem har ingen medicinsk kur , men en masse indeslutning behandlinger . Så mange som 20 procent af babyer og børn og 1 til 2 procent af voksne får eksem-i alt 10 millioner amerikanere . Mild eksem giver patienterne tørre , varme og kløende hud, som er brudt , rå og blødning i alvorlige tilfælde . Flere læsere på earthclinic. com ros behandling med æble cider eddike , som er en billig , og nævne mange andre billige produkter til at lindre eksem symptomer .

Internet


Leder du efter en billig kur mod psoriasis på internettet ? Du er ikke alene . Der er mange tilbud derude . Forfatteren Jim Longnecker giver ikke en pille , men en vej til et lægemiddel , siger han selv dermatologer måske ikke har hørt om . Han siger behandling med lægemidlet koster kun øre om dagen og ikke svækker immunforsvaret . Longnecker vil hans oplysninger , at sige, hvad stoffet er, og hvor at købe det , for omkring 25 dollar . Han siger, at han ikke har nogen medicinsk baggrund , men efter 25 år med moderat til svær psoriasis , han offentliggjorde sine resultater i to bøger og adskillige rapporter og har været i remission siden 2003 . Han tilbyder pengene tilbage garantier .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------