Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan lindre en kløende hals

  En kløende hals kan være en af de mest generende symptomer på allergi . Svær allergikere ved, at hals og øre kløe kan blive udløst af dyr , årstidernes skiften, og støv . Den kløe kan være så aggressiv , at det kan ødelægge din dag og holde dig vågen om natten. Forsøget på at " skrabe " din hals oftest fører til en halsbetændelse åbne porten til yderligere forkølelsessymptomer . Gennem trial and error jeg har fundet en simpel " hjem afhjælpe " metode , der arbejder for at følelsesløse og mindske kløen. Jeg håber, at dette også virker for dig

Du har brug for ! .
Små Medicin Cup
2-3 vatpinde .
Flydende Diphenhydramin Sirup (jeg bruger børnenes sirup ) .
Enhver Brand i halsen bedøvende Spray .


1 .
Hæld en 1 /2 til en hel teskefuld flydende diphenhydramin sirup i din lille medicinen kop og gurgle med det . Prøv at holde sirup mod bagsiden af din hals , så længe du kan . Du kan sluge maltodextrinopløsninger, men det kan gøre dig lidt døsig så vær forsigtig . Dette virker så aktuel allergi relief .
2 .
Næste dukkert ene side af dit vatpind i diphenhydramin sirup . Swallow og tage en dyb indånding , brug podepinden at belægge den meget bagsiden af din hals . Du ønsker måske at gøre dette tre eller fire gange , afhængigt af hvor slemt kløen er . Det er naturligt at ønske at lukke munden , så jeg foreslår, at du bruger podepinden hurtigt . Tro mig , det relief , du får , er værd den anden af ubehag . Dette trin giver direkte allergi medicin til det ramte område .

3 .
Sidst, spray din hals med alle mærker halsen bedøvende spray .

gode råd og advarsler


 • min allergi er de værste natten , så jeg går gennem dette lille ritual før sengetid og midt om natten , hvis nødvendigt.
 • Diphenhydramin VIL gøre dig døsig . Udvis forsigtighed
 • Hvis din allergi symptomer blusser op i dagtimerne , sluger allergi væske
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------