Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan lindre kløe fra post helvedesild

   Helvedesild skyldes den samme virus , som forårsager skoldkopper-det varicella zoster virus. Hvis du havde skoldkopper som barn , kan du på mystisk vis udvikle helvedesild som voksen . Det er mere almindeligt efter det fyldte 50 , ifølge Centers for Disease Control . Denne virus indeholder sovende i dit system , når du har haft skoldkopper og kan genaktivere senere , hvilket en kløende udslæt , undertiden med blærer over hele din krop , men overalt på kroppen er mulig . Normalt udslættet vil rydde op inden for to uger, men for nogle mennesker der vil være en rest smerte og kløe , kaldet postherpetisk neuralgi eller post-helvedesild kløe . Der er ingen kur for post-helvedesild kløe , men der er receptpligtige og over -the-counter medicin samt hjem behandlinger , der kan gøre kløe og smerte mere håndterbar

Du skal bruge: .
lægebesøg
Mild narkotiske .
Lidokain .
Anti-depressivt .
Kortikosteroid injektion .

Rest .
Sunde spisevaner.
Motion .
Ibuprofen .
Naproxen .

Antihistamin .
Calamine lotion .
Capsaicin .
Havregryn .
Blender .

Badevandet .


1 .
Gå til din læge og få en recept på en medicin til at reducere helvedesild kløe , inden for 72 timer efter starten på den betingelse , hvis det er muligt, ifølge til Mayo Clinic . Jo før du begynder at tage en receptpligtig medicin til din helvedesild , vil bidrage til at fremskynde din opsving og kan reducere chancerne for at det udvikler sig til post-helvedesild kløe .
to .
Spørg din læge til en aktuel bedøvende creme , spray eller plaster såsom lidocain , som kan hjælpe med at lindre post-helvedesild kløe .
3 .
Spørg din læge til en recept på en anti-depressivt . Antidepressiva kan frigive kemikalier i din hjerne , der kan slukke de nerver , der gør dig kløe , selvom helvedesild udslæt er væk .
4 .
Spørg din læge til at injicere et kortikosteroid i din rygmarv område for at lindre den intense kløe . Denne behandling sker normalt når ingen anden behandling virker for dit indlæg-helvedesild kløe .
5 .
Hold dit immunsystem stærk ved at få nok hvile , sund kost og motion. Udvikle helvedesild har været knyttet til en lavere immunforsvar . Hvis du kan styrke dit immunforsvar , kan efter helvedesild kløe forsvinder så mystisk , som det dukkede op.
6 .
Tag over-the-counter smertestillende , der reducerer hævelse , såsom ibuprofen eller naproxen .
7 .
Tag en over -the-counter antihistamin med den aktive ingrediens diphenhydramin at aflaste den post- helvedesild kløe .
8 .
Brug en over the counter anti-klør fløde såsom Calamine lotion .
9 .

Overvej at bruge en creme lavet af frøene fra Hot Chili Peppers kaldet capsaicin . Følg anvisningerne på flasken og finder anvendelse på den placering, du kan mærke efter helvedesild klør , ifølge Mayo Clinic .
10 .
Tag et køligt til varmt bad med jord- up havregrød til at lindre kløen . Tag to kopper havregryn og male det op i din blender . Hæld havregryn i dit badevand og bland det rundt . Ligge i blød i omkring fem til 10 minutter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------