Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan undgå kramper

  Du behøver ikke at være en kvinde , som går igennem månedlige menstruationscyklus at støde på kramper . Alle har mødt kramper et eller andet tidspunkt . Kramper er en smertefuld oplevelse , der kan efterlade en ubevægelig i et stykke tid , indtil det aftager . ! Lær, hvordan du kan forebygge kramper
1 .
En måde , der hjælper med at forebygge og mindske kramper er at tage dybe indåndinger . En masse mennesker oplever kramper under træning . Konstant vejrtrækning mens motion , i stedet for at holde i din ånde , vil hjælpe med at forhindre kramper . Så længe nok ilt trænger igennem din krop, vil du i høj grad reducere chancerne for at få kramper .
2 .
Næste skridt er at drikke masser af vand ! Altid holde din krop hydreret med vand , især hvis du sveder . Svedende gør du mister salt og vand i kroppen , som skaber en ubalance mellem elektrolytter og salt . Dette kan medføre, at din celler til at svulme op , hvilket gør muskelkontraktion tilbage. Undgå dette ved at drikke masser af vand , når aktiv .

3 .
anden god måde at undgå kramper er at spise fødevarer, der indeholder et væld af kalium . Disse omfatter avocado , bananer , kartofler , appelsinjuice , broccoli og meget mere .
4 .
sidde i solen ! Kramper er undertiden opstår, når kroppen mangler D-vitamin , som er et vitamin , som du nemt kan få fra solen ! Læg et håndklæde og nyde den varme , solrige stråler bader dig med vitamin D. Dette er en fantastisk måde at få din daglige dosis af D-vitamin , men bliv ikke ude for længe ! Eksponering for solen kan også skade huden og forårsage hudkræft .
5 .

Husk , når din mor plejede altid at fortælle dig at drikke mælk ? Nå , mælk også indeholder store doser af D-vitamin , hvilket vil bidrage til at reducere kramper . Et glas eller to af mælk hver dag vil hjælpe kramper og hjælpe dig med at opbygge stærke knogler !

gode råd og advarsler


 • Hvis symptomer på kramper forekommer i mere end et par timer , eller hvis det sker pludseligt , gå til din læge . De kan være en underliggende tegn på en alvorlig sygdom .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------