Position: sygdoms > diabetes >

pilot øjenøvelser

   Før regler for ikke-korrigeret syn var afslappet , mange piloter forsøgt at forbedre deres vision gennem øjet øvelser . Hvorvidt disse øvelser faktisk forbedret syn kan diskuteres . I 1997 faldt FAA kravet om 20/100 korrigeret syn for en førsteklasses fysisk uden vakler . Flyselskaberne snart fulgte trop , afslappende deres egen vision krav . Myten om, at piloter skal have perfekt syn har for længst passeret . Der er dog nogle visioner øvelser , der kan være til gavn specifikt til piloter , men de har intet at gøre med rent faktisk at forbedre vision .

Tunnel Vision


Tunnel vision eller kognitiv forsnævring , er ikke en vision problem , men en betingelse , at mange mennesker oplever , når under stress . Til piloter , kunne dette vise sig at være skadeligt , fordi piloten kan miste det store billede og ikke fange vigtige oplysninger . Hvis du føler dig oplever tunnel vision, at en måde at bekæmpe det er at fokusere på noget umiddelbart foran dig , at foretrække i øjenhøjde . En switch eller advarselslampe på blænding skjoldet for eksempel . Stirrer på objektet i et par sekunder og derefter langsomt udvide din perifere vision om at omfatte så meget af cockpittet som muligt, uden at flytte dit hoved .

Night vision


Overgang fra en klart oplyst cockpit til en nat landingen kan give problemer hvis visse forholdsregler ikke træffes . Nogen kører en bil om natten med kuppel lys på kender svært ved at se udenfor . Piloter landing om natten , især i lufthavne, væk fra byens lys , oplever det samme problem . For at gøre overgangen gå glattere , dæmp cockpit lys mindst 30 minutter før landing . Dette giver dine øjne en chance for at tilpasse sig til de lavere lysforhold .

Eye stamme


Eye stamme i cockpittet kan opstå, hvis du har tendens til at fokusere på instrumenter til en længere periode . For at bekæmpe dette problem , finde noget at fokusere på , der er på et andet afstand fra øjet . Dette kunne være et objekt på jorden. Det kunne være noget i cockpittet.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------