Position: sygdoms > diabetes >

postordre apotek love

   Postordre apoteker er stigende i popularitet ikke nødvendigvis på grund af kundernes efterspørgsel , men på grund af deres bekvemmelighed af online shopping samt deres samarbejde med forskellige forsikringsselskaber , der leverer deres tjenester på internettet . Online apoteker , som de også kaldes , har deres egne risici men har så love blevet indført for at regulere handelen og erhvervslivet for at sælge narkotika på internettet

Fordele


Online apoteker har mange fordele for både udbydere og forbrugere . Sælgere kommer til at være sammen med andre virksomheder med tilknytning til sundhedssektoren industri, såsom forsikringsselskaber og online konsultationer . Forbrugere , i mellemtiden , nyd anonymitet i forbindelse med indkøb lægemidler , billigere priser og bekvem på-home-shopping .

Risici


Da postordre apoteker holde deres virksomheder på nettet, er præsentationen af recepter til tider ikke påkrævet og derved skabe muligheder for mennesker at blive afhængige af visse former for medicin på grund af adgangen på markedet . Priserne i online -apoteker også ændre sig hurtigt. Nogle apoteker har også en tendens til at sælge medicin , der ikke frigives gennem licenserede forretninger . Der er også stor risiko for at købe udløbet medicin distribueres af falske online- sælgere , der ikke giver tilstrækkelig kontakt oplysninger .

Lovgivning


Blandt de mest prominente postordre apotek love omfatter Ryan Haight Online Pharmacy Consumer Protection Act af 2008 , som kontrollerer aktiviteterne i online- apoteker med et at gøre kontrolleret stof " utvetydig , at det er en "per se overtrædelse af lov om bekæmpelsesmidler for en praktiserende læge til at udstede recept til et kontrolleret stof ved hjælp af internettet uden at have foretaget mindst én in- person medicinsk vurdering . "

overvejelser

Andre love , der har samme betydning i online-apoteker er Fællesskabets Pharmacy Fairness Act ( HR 971 ) , der fastholder magt online- apoteker og giver større indflydelse til uafhængige købmænd i form af forhandlingerne vilkår og refusion satser for købt narkotika . Staten Illinois også vedtaget en HMO reform lovforslag , som forbyder sygeforsikringsselskaber fra foretrak visse apoteker , som f. eks postordre materialbutikker , ved at regulere mængden af narkotika dispenseres ved hver en-gang køb .

Potentielle

Online apoteker har givet en bedre måde at købe medicin , som de sikrer bekvemmelighed , privatlivets fred og prisoverkommelighed til deres målgruppe . Der er dog bedre love også nødvendig for at give tilstrækkelig sikkerhed på apoteket forretning . Strengere love hjælpe med at forhindre spredningen af narkotikamisbrug og på samme tid fremme fair handel mellem de forskellige typer af apoteker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------