Position: sygdoms > diabetes >

zithromax for blære & prostata -infektioner

   Zithromax er et antibiotikum ordineres til behandling af mange infektioner , herunder blære og prostata -infektioner . Urinvejsinfektioner er mere almindelige hos kvinder , og prostatakræft infektioner forekommer oftest hos mænd i alderen mellem 30 og 50 , men kan også forekomme hos ældre mænd

blære infektion Symptomer


Symptomer på blære infektioner omfatter trang til at lade vandet ofte , smerte og brændende under vandladning , uklar urin og til tider , blod i urinen . Sværere blære infektioner kan forårsage feber , kvalme og kuldegysninger .

Prostata Infektion Symptomer


Prostata infektion symptomer omfatter smerter og vandladningsbesvær, at det er nødvendigt urinere oftere , smerter i kønsdelene og smertefuld ejakulation . En mand med en prostata -infektion kan også opleve feber , kulderystelser , en generel utilpas fornemmelse og mangel på energi .

Årsager


Blære infektioner forårsaget af bakterier , primært E. coli , kommer ind i blæren gennem urinrøret . Prostata infektioner opstår, når urinrørets infektioner spredes ind i prostata .

Zithromax

Zithromax er en makrolid antibiotikum, der bruges til at bekæmpe bakterier i kroppen . Det er relateret til erythromycin .

Advarsel

Zithromax bør ikke indtages af patienter , som har haft allergiske reaktioner over for azithromycin eller erythromycin . På grund af muligheden for negative interaktioner , bør patienter lade læger vide om alle lægemidler , de tager , herunder vitaminer .

Længde

Zithromax bør tages for hele længden af tid er angivet på recepten , selv om en patient begynder at føle bedre forud for afslutning af recept .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------