Position: sygdoms > diabetes >

freestyle glukosemåler instruktioner

   En freestyle blodsukkerapparat adskiller sig fra traditionelle meter i et par måder . Første måling 3,8 med 2,1 inches og vejer kun 3 ounce , det er kompakt og nem at bære . For det andet kan det bruges på næsten enhver del af kroppen og er derfor nyttige for dem med følsomme fingerspidser . Det kræver mindre en blodprøve og er næsten smertefri . Det giver også brugeren mulighed for at tage yderligere målinger inden for 60 sekunder efter den første , hvis der er en fejl . Endelig kan det lagre op til 250 målinger

Du skal bruge: .
Ice .
Håndklæde .
Ibuprofen .

Før brug


Den freestyle blodsukkerapparat fås i forskellige modeller , som hver har lidt forskellige funktioner , men som alle opererer på samme måde . Før du bruger produktet, skal du kode måleren til at matche dine strips således at instrumentet genkender banerne og giver en nøjagtig aflæsning . Kodning er en enkel tre- trins procedure , og i nogle modeller kodning er ikke nødvendig på alle . Instruktionerne kan variere en smule , men generelt , du indsætter en teststrimmel og sørg serienumrene på stribe svarer til serienumrene på skærmen .
Som med enhver sådan enhed, er det vigtigt at forberede sig til at læse ved at holde materialer som spritservietter , test strimler og lignende remedier ved hånden .

udtage en prøve


Vælg stedet på kroppen hvor du påtænker at tage prøven . Brug lancetten til let gennembore huden . For at gøre processen endnu mere smertefri , kan du bruge en fingerprikkeren , som beskæftiger en fjeder og knap . Det næste skridt er at let klemme huden på det sted, hvor pik og lad nogle dråber blod falder på stribe .

Tag din Reading


Den test strip skal placeres i bunden af måleren . Den freestyle Apparatet tændes automatisk, når teststrimlen indsættes . Den har fire skærme viser brugeren , hvad de skal gøre. Når skærmen beder dig at anvende prøven den dråbe blod du har samlet , skal anvendes på den del af The Strip , som er uden for måleren . Når læsningen er færdig , bipper maskinen , signalere, at strimlen skal tages ud af maskinen . Skærmen giver derefter læsning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------