Position: sygdoms > diabetes >

hvordan du sikkert at fjerne vorter fra børn

   Vorter er tumoren forårsaget af human papillomavirus , en smitsom virus . Fælles vorter hos børn vil normalt helbrede alle af sig selv . Typisk vil en vorte forsvinder inden for 2 år, hvorvidt behandlet eller ej. De er smitsom , men ifølge National Institutes for Health , er det ualmindeligt at sprede vorter fra person til person . Af alle de tilgængelige vorte fjernelse metoder , er gaffatape den mindst invasive , de billigste, og virker det bedste. Ifølge NIH , ved hjælp af gaffatape som en vorte metode til fjernelse virker bedre end cyrotherapy , og fjerner vorter 80 procent af tiden .

Du skal bruge: .
gaffa tape ( grå , ikke klart )
Emery bord .
Pimpsten .1 .
Sørg for, at barnets vorter er egnede til gaffatape metode . De bør ikke være på det genitale område , for eksempel . Denne metode er velegnet til et par vorter på hænder og fødder . Noget mere alvorligt bør ses som en læge .
2 .
Rens området omkring vorten med sæbe og vand . Tør hud . Påfør en lille stykke gaffatape over vorte . Den gaffatape behøver at være sølv art , og skal dække vorte helt . Ifølge NIH , skal båndet ophold på vorte i seks dage .
3 .

Fjern tapen på den sjette dag , og lad det ud natten over. Når du fjerner båndet , gnide vorte med en pimpsten eller smergel bord . Stenen eller smergel bord skal rengøres grundigt efter gnide vorten , som det er kommet i kontakt med virus og kan inficere dig .
4 .
Gentag denne proces hver seks dage til to måneder . Vorte skulle forsvinde på dette tidspunkt . Der er ingen skade i at gentage processen , men du måske ønsker at se en læge, hvis vorten ikke er forsvundet efter to måneder med denne metode .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------