Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan forstå halsbrand & sure opstød

  Halsbrand er en intens brændende i brystet eller halsen og der sker, når syre fra maven kommer op i spiserøret . Normalt er det forårsaget af spiserøret ikke lukke op stram nok , så syren at komme ind Halsbrand er begyndelsen etape i syre refluks , en meget mere alvorlig sygdom
1 .
Erkend , at halsbrand er forårsaget , når spiserøret ikke lukker op stram nok , så mavesyren i. Halsbrand sker normalt efter at have spist , når maven udgivelser syrer med henblik på at nedbryde den mad , der bare ind i kroppen . Det er denne syre , der får op i spiserøret til at forårsage halsbrand .
2 .
Tage skridt til at fjerne halsbrand sker eller udvikler sig til en mere alvorlig tilstand. Den bedste måde at gøre dette på er at stoppe med at spise de fødevarer og drikkevarer , der forårsager det . En detaljeret liste over fødevarer for at undgå findes på www. webmd. com /halsbrand-Gerd /guide /halsbrand-fødevarer -til-undgå . Det er også bedre at spise hyppige , små måltider i løbet af dagen i stedet for at spise tre store måltider .

3 .
Rygestop og drikke alkohol . Disse to vaner få maven til at producere meget mere syre . Da der er mere syre i maven , er der større chance for nogle af dem at komme op i spiserøret , hvilket medfører halsbrand .
4 .
Hyppige halsbrand i sidste ende kan forårsage syre refluks sygdom , hvilket er en langt mere alvorlig tilstand. Ifølge mandarinconsulting. com forårsager syre refluks sygdom en langvarig brænding i brystet , der sker to eller tre dage om ugen .
5 .

Søg læge ved hyppige halsbrand opstår , eller hvis en ændring i kost ikke hjælpe med at lindre symptomerne . Tag ikke denne betingelse let , for hvis det sker på en regelmæssig basis , kunne den indvendige foring af spiserøret blive ødelagt og vanskelig operation kunne være påkrævet. En medicinsk professionelle kan udføre en simpel endoskopi til at overvåge tilstanden af spiserøret og kan derefter træffe de nødvendige foranstaltninger for at beskytte det .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er oplever halsbrand , sove på venstre side af maven i stedet for på din højre side . Dette kan hjælpe med at lindre symptomerne på halsbrand , ifølge mandarinconsulting . dk .
 • Sommetider intens halsbrand kunne virkelig være et hjerteanfald . Hvis du har forlænget intens halsbrand , søge lægehjælp omgående.
 • Hvis du begynder at udvikle en kronisk ondt i halsen, kan det betyde spiserøret bliver beskadiget af den sure . Hvis den ømhed varer mere end en uge , få rådgivning fra en medicinsk uddannet person.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------