Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan reducere øje flydere

  Flydere er forrykke stykker af glasagtige gel i øjet , der skaber små svævende pletter i synsfeltet , hvilket blinde vinkler i forskellige former og størrelser . De varierer i sværhedsgrad , fra at være næsten ikke og lidt irriterende , at markant invaliderende vision . Alle vil opleve øje flydere på et tidspunkt i livet , især når de bliver ældre
1 .
Test flydere med at blinke. Blink dine øjne til at se, om floaters flytte hver gang . Hvis den flydende fuzzballs flytte med at blinke, dette er tegn på et fremmed stof ( såsom makeup ) fanget i øjets tårefilm , ikke flytter sig protein i glaslegemet gel . Glaslegeme floaters bevæge sig med øjenbevægelser , ikke blinkende , ifølge The Eye Digest ( Ref. 3) .
2 .
Vurdere flydere . Hvis du oplever byger af flydere ledsaget af lysglimt , søger akut lægebehandling. Mens de fleste floaters er uskadelige , det er et tegn på øjets nethinde (ansvarlig for at sende den visuelle besked til hjernen ) rives , som kan føre til permanent synstab hvis den ikke behandles omgående .

3 .

Overvej øjenoperationer du har haft gjort . Floaters er undertiden bivirkninger øjenoperationer , såsom korrigerende laser kirurgi , og vil normalt forsvinde , eller obligationer kunne indikere en uønsket resultat af en eye-proceduren . I begge tilfælde se en øjenlæge .
4 .
Overvej din alder . Som du alder , dit øje er glasagtige gel begynder at flydende . Denne proces kan nogle gange få det til at svinde ind eller trække sig tilbage , flytte forskubbet stykker af protein i øjet . Hvis du er en ældre voksen , ved, at det er en naturlig del af befolkningens aldring.
5 .

Vent det ud . Hvis floaters pludselig er dukket op og gjort dig paranoid , forstår, at i 95 procent af tilfældene ( ifølge EyeDoctorGuide. com ) den floaters er uskadelige , og vil falme , og derefter forsvinde på egen hånd , det forrykke bits , der forårsagede floaters vil afvikle på bunden af øjet og ud af synsfeltet .
6 .
Tag en diagnostisk test . hvis du mener, at floaters i væsentligt omfang berører din vision , har et øje læge udføre en Snellen synsskarphed måling test for at vurdere graden af svækkelse . Optic operation for flydere er til rådighed, men kun hvis en øjenlæge har konkluderet , at floaters rent faktisk forårsager et indgreb i hverdagen ved at ændre syn evne .
7 .
Forbered optisk kirurgi . Vitrectomy er en kirurgisk procedure , der involverer helt at fjerne glaslegemet gel fra øjet og erstatte det med en blanding af gas og luft . Mens denne procedure er effektiv til at reducere flydere , skal patienten mener , at inddrivelsen kræver 2 til 3 uger for at lyve ansigtet ned med ingen bevægelse . ( Ref. 1 )

8 .
Overvej YAG laser behandling som et alternativ . Denne nye behandling reducerer flydere ved hjælp af laser energi at opløse og ødelægge den kompakte celler . Bemærk at det kun udbydes af en håndfuld øje kirurger i USA , og er stadig raffineret og undersøgt for sikkerhed og effekt ( se Resources ) .

gode råd og advarsler


 • altid konsultere en øjenlæge for enhver øje betingelse , der er tvivlsom .
 • Det er ikke muligt at vurdere, hvor lang tid floaters vil vare , men hvis de blot irriterende , og ikke svækkende til din vision , bare lad det gå væk af sig selv.
 • Nogle patienter , såsom musikere ( kræves for at læse noderne ) eller køretøj erhvervsdrivende kan ikke kræve så mange vision test konklusioner for at få øje læges godkendelse for kirurgisk befri øjet flydere .
 • Der er ingen hjem retsmidler eller forarbejdede produkter eller kosttilskud , som er blevet klinisk bevist så sikker og effektiv til at mindske øje flydere , så du skal ikke narre af markedsføring lover at sige noget andet . Du kan kontrollere dette på nogen af de nævnte referencer , eller ved at spørge din øjenlæge .
 • Hvis du vælger en vitrectomy , opmærksom på, at patienterne skal undgå anstrengende aktivitet og rejse for et par måneder efter operationen . Der er en risiko for forhøjet tryk i øjet efter vitrectomy procedurer , så følg lægens instruktioner for at undgå vision-truende komplikationer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------