Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan tilpasse sig til bløde kontakter fra gas permeable

  Bløde linser er ofte billigere og langt mere behageligt at have på end gas permeables . Men mange mennesker fortsætter med at bruge det gamle gas permeables fordi de frygter overgangen og tilpasningen til de nye bløde linser . Forlader verden af gas-gennemtrængelige linser tager lidt tid og kræfter , men fordelene i komfort og omkostninger gør det besværet værd

Placering af linse i øjet


1 .
Sæt bløde linser i øjet . Selv om linser er større end den gas permeables , teknikken for at placere dem i øjet er stort set den samme . Stirre ind i et spejl med den fugtige linsen på din fingerspids , sigter mod iris . Berøre linsen til øjet , og det vil lægge og flytte til sin holdning . Blink .
2 .
Lad bløde linser til at forblive i øjet for omkring seks til otte timer . I modsætning til den stive gas permeables , ikke bløde linser ikke kræver, at du opbygger tid til at være behagelige . Men det er bedre for øjet helbred til at starte med en kortere iført periode , at tilføje to timer hver dag , indtil du kan bære linser en 14-16 timers arbejdsdag . Dette forhindrer kompromittere hornhinden , og giver mulighed for en glidende overgang.

3 .
Tag dem fra øjet i slutningen af dagen. Dette er anderledes-og er noget af en justering . Du kan ikke føle dine fingre rører linser . Så med dit øje på vid gab , og med den ene hånd holder dine øjenlåg , så du ikke blinke , skal du bruge den anden hånd til at røre linsen med tommel-og pegefinger , Klem forsigtigt linsen kanterne sammen , og løft linsen ud øjet .
4 .
Rens dem i henhold til fabrikantens anvisninger . Det er meget vigtigt at følge rengøring regime , fordi bakterier kan vokse hurtigt på gel-lignende overflade af en blød kontakt . ( Hvis du bruger engangsemballage bløde linser , smide dem væk , og begynde forfra næste dag med et nyt par. )
5 .

Læg linserne i overnatningsprisen container , og tilføj blød linse vedligeholdelse og iblødsætning løsning . ( Soft linser altid skal holdes fugtig i en saltvandsopløsning eller vedligeholdelse løsning . )
6 .
Når du tilpasse linserne i løbet af de næste par uger , note enhver ændring i synet , der kan opstå .
7 .
Følg op med din eye-pleje udbyder og tjekke din vision efter mindst fire uger . Efter en lang tradition for at bære gas-gennemtrængelige linser , har dine øjne indkvarteret hornhindens kurven til at stive linseform . Øjet kan omforme med den bløde linser , og dit øje-behandleren kan kontrollere denne overgang .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har bygningsfejl , gas permeable linser har rettet krumningen af øjet , meget gerne en bøjle virker på tænderne om natten . I dette tilfælde , i løbet af de første få uger eller måneder kan øjet falde i sin naturlige form . Derfor note eventuelle forskelle i dit syn eller skred i dine linser . Som dit øje går ind i sit naturlige form , kan din brug for en ændring i recept .
 • gas-gennemtrængelige linser giver mulighed for ilt for at nå din hornhinde mens iført dem, og når du fjerner dem om natten . Mange mærker af bløde linser giver ikke mulighed for det samme niveau af ilt for at nå hornhinden , så gør denne ændring blive underlagt pleje af dit øje-behandleren .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------