Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man løser acne

   Acne er en lidelse i porerne i huden . Det forårsager betændelse , bumser , hudorme og whiteheads og oftest påvirker ansigt, hals , bryst , ryg , skuldre og overarme . Acne kan variere i sværhedsgrad fra mild til ekstrem og i nogle tilfælde kan forårsage skræmme . Selv om sygdommen ikke er begrænset til en aldersgruppe , det oftest rammer teenagere og unge voksne

Du skal bruge: .
Peroxidtal

Lokalbehandlinger


1 .
Aktuel behandlinger er en af de mest almindelige behandlinger anvendes til at løse acne . Disse cremer , salver , eller lotion anvendes direkte på huden og er tilgængelige både over -the-counter eller med en recept . Nogle af de øverste anbefalede aktuelle behandlinger omfatter ProNexin , Acnepril og Orvo Acne samt mange andre .

2 .
Nogle almindelige behandlinger for mild til moderat acne , såsom peroxid , kan findes i hjemmet . Det virker ved at dræbe bakterierne er ansvarlig for acne udbrud . Brintoverilte hjælper også med at rense porerne og reducerer inflammation . Flere og flere mennesker er også henvender sig til naturlægemidler suppliements til behandling sundhedsmæssige forhold såsom acne . Krompicolinat har vist sig at hjælpe med at reducere hudinfektioner , mens hørfrøolie kan hjælpe med at reparere skader , der allerede er påført hudceller .
3 .
I mere alvorlige tilfælde af akne , kan en hudlæge anbefale en oral medicin . En række af receptpligtig medicin er på markedet i dag . De arbejder ved at behandle forskellige faktorer , der fører til acne , såsom betændte cyster i huden .
4 .

kost med et højt indhold af mættet fedt har længe været forbundet med acne . Mange dermatologer anbefaler at man undgår fødevarer med højt indhold af mættet fedt , samt rødt kød og emballeret snacks såsom chips og cookies . Drikke masser af vand på daglig basis er en anden vigtig faktor , fordi det bidrager til at skylle bakterierne ud af kroppen . Forskning har også vist, at kulhydrater med et højt glykæmisk indeks kan påvirke udviklingen af acne , da de forårsager glukose og insulin til at stige .
5 .
Det vigtigste skridt i løsningen af acne er at opretholde en god personlig hygiejne . Personer med fedtet hud er mere tilbøjelige til at uorden . Vask regelmæssigt og produkter fri for parfume og farvestoffer kan bidrage til at mindske udbrud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------