Position: sygdoms > diabetes >

kan du passerer HPV til dit afkom ?

   Humant papillomvirus , eller HPV , er en sygdom mange kvinder er bekymrede over . Det er seksuelt overførte , og kan forårsage kønsvorter . Men det kan blive endnu mere af en bekymring for gravide kvinder, der er bange for at de vil passere HPV til deres ufødte barn . Ifølge forskning, er det meget sjældent , at HPV vil blive givet videre til barnet , men der er anbefalinger , kan du følge for at forsøge at forhindre det

Hvad er HPV ?


HPV er passeret gennem seksuel kontakt i det genitale område . Det er sjældent , men det kan også være bestået ved oralsex .

HPV er den mest almindelige seksuelt overførte sygdomme , med embedsmænd anslår, at mere end 20 millioner mennesker i USA har været ramt af sygdommen .

For kvinder , HPV stiger chancen for at få livmoderhalskræft . Det kan også forårsage kønsvorter . Men i mange tilfælde mennesker har HPV og ikke engang ved, om det , fordi det ikke skaber nogen symptomer og ofte går væk på egen hånd.

Vigtigst er det, kan HPV undgås . Gardasil er en vaccine gives til kvinder alderen 9 til 26, som hjælper med at forebygge spredning af HPV .

Graviditet


Kvinder med HPV kan vise tegn eller de kan ikke . Gravide kvinder med kønsvorter og aktive former for HPV måske ønsker at tage ekstra forholdsregler , når levering barnet .

Bare der HPV og bliver gravid , betyder ikke, at dit barn har nu HPV . HPV kan kun sendes ved berøring , så det er ikke automatisk spreder sig til det ufødte barn . Men din læge kan opfordre dig til at have en C-sektion fødsel i stedet for en vaginal fødsel , så barnet ikke kontrakten HPV .

Vil mit barn få HPV ?


Det er meget sjældent , at et barn vil få HPV , selv i en vaginal fødsel , men det er op til dig , din partner og din læge til at afgøre , hvad der er den bedste metode for dig .

Beskyt barnets

I nogle tilfælde kan barnet få vorter i munden eller halsen efter fødslen . Men generelt er barnets generelle sundhed ikke i fare . I nogle tilfælde barnet udvikler fælles vorter på hænder eller fødder , som er nemme at fjerne .

Tal med din læge

Generelt er det bedste råd er at tale med din læge om, hvordan du styre din HPV og hvordan denne forvaltning kan ændres, når du bliver gravid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------