Position: sygdoms > diabetes >

kan et hjerte blokering blive tilbageført ?

   Når arterier , der fører til hjertet er tilstoppet , er den vigtigste muskel i kroppen frataget afgørende ilt og blod . Et hjerte blokering kan vendes ved hjælp enkle ændringer og mere komplekse medicinske procedurer

Identifikation


Heart blokering henviser typisk til koronararteriesygdom ( CAD ) , en tilstand, hvor blodtilførslen til hjertet er begrænset på grund af arterier, der er tilstoppet med en ophobning af fedt kaldet plak.

Overvejelser


Denne betingelse er kendt som åreforkalkning. Kan et hjerte blokering blive tilbageført ? Ja, hvis den enkelte er dedikeret til at udvikle en sundere livsstil og kost , udnytte medicin og om nødvendigt , underkastes medicinske procedurer .

Forebyggelse /Solution


Reduktion af forbruget af fedt , kolesterol og natrium er altafgørende i at vende tilstoppede arterier , som er en stigning i motion og rygestop . For nogle patienter kan foretage sådanne livsstilsændringer være den eneste nødvendige behandling .

Recepter

Medicin til at vende CAD fokus på statiner til at sænke kolesteroltallet , antikoagulantia og blodfortyndende medicin for at hjælpe med blodgennemstrømning, og recepter til vedligeholdelse af sunde blodtryk .

Surgery

angioplasti , stent , og bypass-kirurgi er operationer, for at vende CAD . " Disse procedurer øger blodtilførslen til dit hjerte , men de er ikke en kur for koronararteriesygdom , " siger Cleveland Clinic . " Du vil stadig nødt til at fokusere på at reducere din risiko faktorer for at forebygge eller reducere fremtidige sygdom . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------