Position: sygdoms > diabetes >

virkningerne af pH på bakteriel vækst

   Bakterier er en af de mest varige og ældste form for levende organismer på jorden . Selv om bakterier kan forårsage sygdom , de er også afgørende for liv . En måde at påvirke væksten af bakterier er ved at ændre sin pH-niveau . Bakterier , som alle levende organismer , foretrækker en vis pH- balance . Over millioner af år , har nogle bakterier udviklet mekanismer til at justere pH til ubalancer

Identifikation


Alle bakterier forudsætter en vis pH- niveau , som kan variere meget i de mange forskellige typer af bakterier , rapporter Trudy Wassenaar af Argonne National Laboratory . Ændring af pH- niveau betyder at tilføje eller trække hydrogen ioner . Hvorvidt bakterier kan leve uden for deres optimale pH-interval, afhænger af den enkelte bakteriernes evne til at leve i eller selvstændige miljørigtigt pH-ændringer .

Effects


Ændringer i pH-niveau har de mest mærkbare konsekvenser for bakterielle enzymer , rapporter Argonne National Laboratory . Ekstreme ændringer i pH balance af det lokale miljø for bakterier tendens til at dræbe dem , men et fælles bakterier , Helicobacter pylori , kan håndtere meget sure miljøer som den menneskelige mave . I maven , skal du oprette Helicobacter pylori en skal af urease til at beskytte sig mod mavesyre .

Typer


Om pH har en hæmmende eller positiv effekt på bakteriel vækst afhænger af , hvis bakterierne er en acidophile , neutralphile eller alkiphile , rapporter Griffith University . En acidophile vokser i en pH-område fra 1 til 5,9, en neutralphile mellem 6,0 og 9,0 og en alkiphile mellem 9 og 11 .

Fordele

kende de virkninger , som pH har på bakterier er afgørende for dem i levnedsmiddeltilsyn sektor , ifølge Integrated Publishing . Bakterier har en hård tid vokser frugt , som ofte meget sure , og grønsager , som indeholder for meget basisk . Kød har en neutral pH-værdi og er meget mere tilbøjelige til at udvikle sygdom, der forårsager bakterier , og derfor har brug for strengere madlavning krav .

Overvejelser

Selv om at hæve pH -niveau af bakterier kan dræbe dem , betyder det ikke nødvendigvis resulterer i at forebygge bakterier i at vokse i et bestemt miljø , rapporter Argonne National Laboratory . Ændring af pH- plan for at eliminere en bestemt art af bakterier kan give anledning til en anden dyreart , der kan leve i den nye pH-niveau .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------