Position: sygdoms > diabetes >

antioxidant behandling for koronar arteriesygdom

   Koronararteriesygdom er den hyppigste årsag til dødsfald i USA . Det kan være en lydløs dræber eller strejke med pludselig død . Mange betingelser disponerer en person til for tidlig død pga. koronar arterie sygdom , såsom forhøjet blodtryk . Antioxidanter bliver brugt som et middel til at reducere risikoen

Antioxidant Theraphy


Antioxidant terapi anvendes til at hæmme åreforkalkning og for at forebygge og vende den kliniske komplikationer til sygdommen som f. eks koronararteriesygdom . Kroppen normalt producerer store mængder af antioxidanter eller de enkelte erhverver dem gennem kosten . Disse antioxidanter danner en naturlig forsvar mod induceret frie radikaler. Antioxidanter donere elektroner til frie radikaler , neutralisere deres virkning ; de radikale blevet langt mindre reaktive . Når der er en ubalance mellem de beskytter antioxidanter og de skadelige frie radikaler , er det nævnt som oxidativt stress .

Antioxidanter


For cellemembranen og lipoproteiner , E-vitamin er det vigtigste middel til beskyttelse mod ændring . Forbruget af vitamin E tilskud har vist sig at øge modstanden mod oxidation . C-vitamin fungerer som en agent i forsvaret for at reducere oxidativ stress . Dette kaldes den vandige fase . C-vitamin er ikke kun vigtig for at reducere oxidativt stress , er det vigtigt for opretholdelse af E-vitamin ved at reducere vitamin E radikaler .

rolle Antioxidanter


Undersøgelser har vist, at store indtagelse af vitamin E og C-vitamin i kosten kan sænke risikoen for koronar arterie sygdom. Ifølge den en rapport offentliggjort i Oxford Journals af SL Nuttall , Institut for Medicin, University of Birmingham , kliniske forsøg har vist, at E-vitamin ser ud til at have de mest hjertebeskyttende potentialet i alle de antioxidanter . Patienter, der tog 400 eller 800 IE E-vitamin om dagen forhindrede den kombinerede endepunkt af ikke-fatalt myokardieinfarkt og kardiovaskulær død .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------