Position: sygdoms > diabetes >

depression lysterapi

   Depressive lidelse er almindeligvis omtales som depression eller klinisk depression . Depressive lidelse opstår , når en person oplever mindst fem symptomer på depression i en periode på to uger eller længere . Nogle symptomer på depression er irritabilitet , agitation , ændring i appetit , træthed og mangel på energi , tilbagetrækning fra de sædvanlige aktiviteter og tanker om død eller selvmord . Forskellige behandlinger for moderat til svær depression omfatter receptpligtig medicin og terapi . En anden behandling er benævnt lysterapi

døgnrytme


Kroppens indre ur er også kaldet døgnrytme . Mange depressive lidelser menes at være knyttet til vores døgnrytme , en forstyrrelse i døgnrytmen kan føre til søvnforstyrrelser , depression og andre sundhedsmæssige problemer . Denne interne ur hjælper med at regulere kroppens processer fra temperatur og hormon produktion .

Lysterapi giver din krop med simuleret sollys for at hjælpe vores døgnrytme tilbage til en sund og afbalanceret tilstand . Mens lysterapi er almindeligt brugt i vintermånederne , men også kan bruges som en behandling for depression året rundt . Processen med lysterapi indebærer patienten sidder foran en kasse , der udsender en stor mængde lys . Den typiske tid til at sidde i lys terapi er 15 til 30 minutter .

Ifølge Psych Education. com , en canadisk undersøgelse viste , at lysterapi er så effektivt som receptpligtig antidepressiva . Fordelen er , at lysterapi har færre bivirkninger end antidepressiva . Bivirkninger ved lysterapi er minimal og spænder fra hovedpine til øjnene.

Patienter har størst gavn af tidlig morgen udsat for lysterapi og aften udsat for lysterapi , afhængigt af den enkelte og depression . En anden undersøgelse viste, at patienter, som var indlagt for depression havde kortere ophold , hvis deres værelser står øst og modtog morgen sollys .

Lysterapi kasser sælges for mellem $ 50 og $ 200 og kan findes på populære forhandlere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------