Position: sygdoms > diabetes >

hjernesvulst Symptomerne & ansigtslammelse

   Hjernetumorer er både noncancerous og kræft . Svulster i hjernen skyldes en unormal vækst af celler . Cellerne begynder at vokse og dele på en ud-af-kontrol beløb . Hjernetumorer har mange symptomer , ansigtslammelse er en

Brain Tumor Symptomer og ansigtslammelse


ansigtslammelse kan resultere med en hjernesvulst . Den lammelse generelt udvikler sig langsomt og vil forårsage hovedpine , høretab eller krampeanfald.

Brain Tumor og Beslaglæggelser


En tredjedel af hjernesvulst patienter oplever anfald som deres første symptom . Beslaglæggelser er et resultat af afbrydelse af den normale elektricitet i hjernen . Anfald er den mest almindelige symptom på en hjernesvulst .

hjernesvulst og Mental og personlighed ændringer


adfærdsmæssige problemer kan opstå , såsom ændringer i personlighed og temperament . Problemer med kommunikation , hukommelse , forvirring , koncentrationsbesvær og alvorlige problemer med intellektet kan opstå på grund af opbygningen af presset fra tumor inde i hjernen . Denne tumor tilstedeværelse kan påvirke områder i hjernen , der styrer personligheden .

hjernesvulst og Mass Effect

Opkastning , kvalme , problemer med synet, hovedpine og mentale forandringer kan skyldes Mass Effect . Disse symptomer kan opstå som trykket i kraniet øges af væksten af svulsten . Det kan også være et resultat af hydrocephalus , væske flyder rundt og gennem hjernen , som er blokeret , og /eller ved ødem-hævelse omkring tumor og i hjernen som følge af væske hober sig op.

hjernesvulst og Focal og lokaliserede Symptomer

Focal symptomer omfatter nedsat muskel kontrol , høretab og andre problemer som summende lyde , nedsat følelse , manglende koordinering , svaghed eller lammelse , balanceproblemer , svært med at gå og dobbelt syn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------